Hvordan erstatte Saturn Ion Struts

Hvordan erstatte Saturn Ion Struts


Saturn Ion & # 039; s struts kan fjernes som en enkelt enhet. Når strut er fjernet, kan enkelte komponentene byttes ut, men du trenger et spesielt verktøy for å komprimere våren. Komplett utskifting struts kan kjøpes for å unngå behovet for spesialverktøy. Du kan kjøpe eller bestille utskifting struts fra de fleste auto deler butikker. Forvent å bruke ca 20 minutter per spankulere på erstatning.

Bruksanvisning

1 Løsne mutrene og løft bilen med jack. Senk det sikkert på en jack stå og ta av hjulet. Heisen punktet er på den nedre kanten av panelet kroppen direkte bak forhjulet, og er forsterket med en metall flens. Din Ion eieren & # 039; s manual har et diagram som illustrerer hvordan å identifisere det punktet.

2 Unbolt stabilisator fra strut. Stabilisatoren koblingen er en liten bar koblet til spankulere rett under fjærpakken. Fjern mutrene som holder spankulere til styringsgruppen knoke. Fjern mutteren som fester øvre lokket til kroppen under panseret.

3 Dekk CV felles med en klut for å unngå skader og fjerne staget fra kjøretøyet. CV-ledd er på den aksel som går fra sending til hjulet og er dekket av en fleksibel gummistøvel.

4 Installer en erstatning strut, følgende i motsatt rekkefølge. Trekk den øvre mutteren til 81 fot-pounds, lavere nøtter til 89 fot-pounds og stabilisator nøtt å 48 fot-pounds av dreiemoment. Gjenta på den andre siden av kjøretøyet.