Hvordan erstatte Passat Front Brake Pads

Avhengig av året og produksjonsanlegg på VW Passat, kan det være et par forskjellige frontbremsesystemer på plass som vil variere litt i prosedyren. Kontroll av bremsesystemet og kjøpe en reparasjon manuell for din Passat er alltid anbefalt. Platen bremsesystemer på Volkswagens bruke samme prinsipp i hydrauliske calipers som alle andre kjøretøy på veien, men det er små variasjoner i de verktøyene som kreves som VWs benytte for å fullføre jobben.

Bruksanvisning

1 Fjern 1/3 av bremsevæske fra master sylinder, forkaste væsken og deretter erstatte sylinderdekselet. Sett på parkeringsbremsen, og la forhjulene i en ulåst posisjon, slik at du kan flytte dem når Passat er forhøyet.

2 Sprekk lug studs miste ca 1/8 tommer, med skralle og en 17-mm kontakten. Løft Passat, og plasser bukker på en trygg og sikker posisjon til å støtte bilen. Fjern lug stendere og forhjulene.

3 Inspiser caliper, ser gjennom front port for å avgjøre om bøylen er enkelt stempel eller dobbeltstempel. Hvis bøylen benytter doble stempler, se Tips-delen. Det finnes flere ulike typer av single-stempel applikasjoner med små variasjoner i prosedyren. Se på utsiden av bøylen bolig for en påhengsmotor pad holde våren. Hvis det er aktuelt, kan du bruke en skrutrekker for å fjerne denne våren og deretter sette den til side.

4 Finn og fjerne bøylen styreboltene. Fjern plasthetter for å avsløre boltene, hvis det er aktuelt. Styrepinnen calipers kreve å holde den indre holde bunnen av styrepinnen med en tynn-ledet, åpnet fastnøkkel mens du fjerner bolten med en annen skiftenøkkel eller en skralle og socket. En annen stil caliper kan kreve en 6- eller 7-mm hex verktøy for å fjerne guiden bolten mens du holder holde basen. Noen caliper programmer krever bare bunnen guide bolten som skal fjernes og deretter bøylen svinges oppover. Fjern begge styreboltene og deretter feste caliper til suspensjon med hyssing for å gi enklere tilgang til pads.

5 Ta elektrodene fra monteringsbraketten. Dersom den innvendige puten er festet til stempelet i bøylen, fjerne det første. Kontroller rotoren for scoring eller spor og finne ut om de bør byttes ut. Komprimer stempelet i bøylen innover ved hjelp av et skyvelære tilbaketrekningsverktøy eller en stor C-klemme.

6 Rengjør kontaktflaten av festebraketten og målepunktet der putene kommer i kontakt med en liten stålbørste. Være grundig. Fjern bevegelige lysbilder og foringer. Påfør anti-seize sammensatte til dem rikelig og erstatte dem. Påfør et lag med sammensatte på monteringsbrakettene der pads fanene kontakte dem. Sørg for å dekke både øvre og nedre rasle klipp, er forsiktig med å rense ut at kontaktene rotorene.

7 Installer de nye putene ved å reversere rekkefølgen. Vær oppmerksom på at uni-directional pads blir noen ganger brukt av forhandlere vw og bør installeres med pilen på ryggplaten vendt nedover. Omvendt de resterende prosedyre for å fullføre installeringen, og deretter gå videre til den andre siden. Se i reparasjonshåndbok for riktig moment spesifikasjoner på spesifikke Passat design du arbeider med når du strammer styreboltene og slepe pigger.

8 Pump fotpedalen inntil den føles hard, når Passat er fullført, og deretter senket tilbake til bakken. Sjekk og justere nivået på bremsevæske i master sylinder med riktig bremsevæske.

Hint

  • Dual stempel calipers ansette fire mindre pads i stedet for to. En Torx T-40 verktøy er nødvendig for å fjerne festeskruene på utenbords pads. Stemplene kan komprimeres ved hjelp av et stort lirke verktøy og nysgjerrige de ytre elektrodene mot festebraketten alternativt. Når styreboltene er fjernet, fjerne de utvendige pads og deretter fjerne innenbords pads. De resterende prosedyren er relativt lik.
  • Aldri tillate et redskap for å bli støttet av en jack bare. Bruk alltid knekt står å støtte kjøretøyet. Sørg alltid for at bilen er parkert på et nivå og egnet underlag for å løfte biler trygt.