Hvordan erstatte passasjersiden Mirror på en 2005 Ford F-150

Hvordan erstatte passasjersiden Mirror på en 2005 Ford F-150


Passasjersiden speil på 2005 Ford F-150 lastebil er montert på innsiden av døren bak trim panel; må du fjerne panelet for å fjerne den og installere en ny speil. Hvis den gamle speilet var delvis brukket av eller på annen måte alvorlig skadet, endre om nødvendig fremgangsmåten og vær forsiktig for å unngå skader fra skarpe glass eller andre ødelagte stykker.

Bruksanvisning

Fjerne Dørtablå

1 Koble den indre dørhåndtaket ved å fjerne sine festebolter; lirke av festedekselet med en flat skrutrekker for å få tilgang til boltene, deretter løsne låsen kabelen etter fjerning av håndtaket.

2 Lirk ut bryteren kontroll plate fra armlenet med en trim pinne og koble de elektriske kontaktene. Dersom trucken bruker manuelle vinduer, fjerne vindu sveiv ved å løsne håndtaket dekselet og skru håndtaket.

3 Fjern høyttalerdekselet med trim pinne, og deretter fjerne høyttaleren ved å fjerne sine monteringsskruer og koble fra den elektriske kontakten.

4 Skru løs de to festene på kanten av døren, trekk trim panelet opp og ut døren og koble ledningsnettet bak panelet.

Skifte Mirror

5 Trekk ut strømkontakten hvis lastebilen har elektriske speil.

6 Fjern det speilet er fire festemuttere, som ligger på innersiden av døren, ved hjelp av en liten skrunøkkel. Fjern speilet.

7 Monter erstatning speilet på plass, gjelder feste nøtter og koble den elektriske kontakten.

8 Koble trim panelet tilbake på døren og fest alle dens komponenter, inkludert høyttaler, bytte styreplate og indre håndtaket.