Hvordan erstatte Motorsykkel Seat Covers

Er motorsykkelen setetrekk behov for å erstatte? Ikke bekymre deg! Det er sannsynligvis like mange forskjellige typer motorsykkel setetrekk som det er motorsykler. Hvis du er i markedet for å erstatte motorsykkel setetrekk, søke rundt på Internett, gule sider, eller din hjemby. Du er nødt til å finne den perfekte motorsykkel setetrekk erstatninger. Og det beste er at de er svært enkle å installere.

Bruksanvisning

Bytt Motorsykkel Seat Covers

1 Følg alltid anvisningene i veiledningen når du skal skifte motorsykkelen setetrekk. Hver nye setetrekk kommer med enkle å følge monteringsanvisningen.

2 Ikke fjerne setet fra motorsykkelen. Fordelene med setetrekk er, du trenger ikke å bytte hele setet bare fordi din dekker må erstatte.

3 Ta ut de gamle setetrekk av un-hekte dem fra setet. Noen grunnleggende motorsykkel setetrekk er laget med en elastisk band som passer over setet og holdes sikker ved styrken på elastisk. Vanligvis motorsykkel setetrekk vil også kreve noen form for sele eller spenne for å holde dem på plass, men ikke alltid.

4 Skift ut den gamle motorsykkelen setetrekket med den nye. Sett det nye dekselet på samme måte som du tar den gamle av, selvfølgelig, forutsatt at det er samme stil. Sørg for å feste den skikkelig til setet, også gjør at det er rett.

5 Fest motorsykkel setetrekk til seter ved hjelp av et firepunkts, krok-og-loop system. Dette påfører til bunnen av setet midlertidig for lett fjerning. Motorsykkelen setetrekket kan tas av og reguleres ved å kjøre 4 nylon stropper gjennom metall-løkker på undersiden av dekselet.

6 Spenn ned tykk bredt motorsykkel setetrekk ved å tegne en ledning under setet og deretter permanent klemme det inn i en tønne lås på to av de medfølgende krokene ligger på den andre siden. Hook og ledning montering er bare én måte å feste erstatning motorsykkel setetrekk.

Hint

  • Bruk Saueskinn setetrekk på motorsykkelen for å bidra til å kutte ned på vibrasjon og tretthet under lange ritt. De beskytter også seter skinn eller vinyl fra skade av solens ultrafiolette stråler.
  • Skinnet siden av saueskinn er holdbar og ull fleece gjør det mulig å skyve over setet med svært liten friksjon ved montering.
  • Noen motorsykkel setetrekk blir holdt av noe mer enn en klissete typen vinyl bunnen og kan komme av lett ved montering og demontering. Det gjør ikke vondt å feste din egen type tropp og klemme system til en motorsykkel setetrekk som ikke kommer med sine egne vedlegg.