Hvordan erstatte Honda Civic Motor Mounts

Honda Civic er en av de mest populære kompakte biler på markedet både i dag, og for et par tiår. Det er den nest eldste kontinuerlig produsert japansk bil som skal selges over hele verden. Hondas pålitelige og innovative motordesign spenner fra en standard 4-sylindret til sitt høyteknologiske VTEC-motor.

Mens Hondas motorer er flott, inkludert de i Civic modeller, metall ruster og gummi renserier råtner uansett hva. Dette gjelder festene som holder motoren i Civic på plass. Mens ingen fast intervall finnes for å erstatte motorfestene, hvis du oppdager slitasje eller forringelse av gummi foringer i festene, vurdere å erstatte dem.

Bruksanvisning

1 Støtt motor med en jack. Plasser en trekloss under bunnpannen og støtte motoren med en jack være sikker på at du ikke jekke opp på motoren for mye, bare nok til å fjerne belastningen fra festeboltene.

2 Løsne motorfestet bolter. Det vil være to eller tre, avhengig av modell og år av Civic. Den ene er på hver side av motoren, en i front og en på baksiden (valgfritt bakre festet er på enkelte modeller). Erstatte en monteringstid samtidig. Vri skruene mot klokken for å fjerne, og du kan trenge en breaker bar. En breaker bar er en lang bar som glir over enden av håndtaket på pipenøkkel for å gi ekstra utnytte for å fjerne irriterende bolter som finnes holder motorfestet sammen på Civic.

3 Fjern bolten som forbinder motorfestet til monteringsbraketten på motoren.

4 Fjern motorfestet å ramme bolt og fjern motor mount.

5 Installer den nye motor mount. Installasjonen er det motsatte av fjerning. Pass på at du strammer motor mount til spesifisert moment for den aktuelle året av Civic. Denne informasjonen finner du i bilens servicemanual. Hvert år og trim nivå har et annet moment.

Hint

  • Bare erstatte en motorfestet på en gang.