Hvordan erstatte halogenlykter i en 2003 BMW 745i

2003 745i ble plassert på den øvre spekteret av BMWs 2003 luksuriøs bil linje og var utstyrt med en rekke funksjoner som legges til 745i appell. Mens mange av disse funksjonene ble integrert i bilens interiør eller chassis, ble en Xenon-drevet høy intensitet utslipp-type nærlys frontlys brukes til å lyse opp mørke veier. En enkelt halogen H7 pære plassert i hver frontlys forsamlingen ble brukt for å gi høy strålefunksjoner. I motsetning til Xenon pærer, vil halogenpærer må byttes ut når de til slutt brenne ut. Gjør du det er en rask jobb at nesten enhver 745i eieren kan gjøre på egen hånd.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og la frontlysene og motoren avkjøles i minst 10 minutter.

2 Trykk ned tappen på toppen av fjernlys pære cover, som er den store sorte dekselet festet til baksiden av frontlys forsamlingen. Trekk dekselet ut fra frontlys, for hånd.

3 Trekk ut stikkontakten fra bunnen av pære. Ta tak i frontlys pære base og slå den mot en fjerdedel av en sving, og trekk pæren ut fra frontlys forsamlingen.

4 Sett inn en ny 55 watts H7 frontlys pære i frontlys, og slå lyspæren med klokken en kvart omdreining for å låse den på plass. Skyv stikkontakten på utstikkerne i bunnen av frontlys pære.

5 Skyv den nedre delen av fjernlys pære dekslet på frontlys forsamlingen. Slip den øvre tappen inn frontlys, og skyv dekselet fremover til fanen klikker på plass.

6 Slå på bilens frontlykter og sykle mellom høy og nærlys. Sjekk at pære og stikkontakten er koblet sikkert, hvis fjernlys ikke lyser. Senk panseret og slå av frontlysene når du har bekreftet at fjernlys er i drift.

Hint

  • De lyspærer som brukes av BMW 745i er fylt med en trykksatt ansvar for halogengass, som er ekstremt følsom for olje og fett. Berøre glasset delen av pære med bar hud permanent skade pære, og i noen tilfeller føre til at pæren knuses.