Hvordan erstatte Ford lastebil Shocks

Støtdempere utfører samme funksjon på alle kjøretøy: de dempe svingningene i suspensjon når bilen treffer en bump. Montering metoder varierer fra produsent, men erstatte Ford lastebil sjokk er en perfekt gjør-det-selv-jobb som det er ganske enkel og krever et minimum av verktøy.

Bruksanvisning

1 Hvordan erstatte Ford lastebil Shocks

Løsne mutrene på et forhjul, deretter jekke det hjørnet av lastebilen opp og støtte den med en jack stand. Ta av dekk og hjul fra lastebilen.

2 Hvordan erstatte Ford lastebil Shocks


Bruk en skiftenøkkel og fjern mutteren fra toppen festebolten på støtdemperen. Hvis mutteren er rustet til festebolten, kan det være nødvendig å sage stud av, eller bruk en mutter splitter og knekke nøtt å fjerne det.

3 Hvordan erstatte Ford lastebil Shocks


Finn gjennomgående bolt på bunnen av sjokket og vri den mot klokken med en skiftenøkkel for å fjerne den.

4 Hvordan erstatte Ford lastebil Shocks


Installer en ny stålskive (konkave siden opp) på festebolten på erstatnings sjokk. Skyver en ny gummipute over tappen og ned til stålskive. Undersøke puten før det installeres for å se om den ene side er formet til å passe inn i hullet i braketten.

5 Komprimer støtdemper og skyv den inn monteringsbrakettene. Sett på bunnen gjennom bolten og stram.

6 Hvordan erstatte Ford lastebil Shocks

Installere en ekstra gummipute på toppen stud og følger det med en ny stålvasker, konkave siden ned. Monter mutteren på festebolten og stram til gummiputene er litt mer enn litt komprimert.

7 Gjenta trinnene over for å erstatte den andre fronten sjokk.

8 Hvordan erstatte Ford lastebil Shocks

Fjern mutteren på toppen festebolt på hver bakre støtdemper. Igjen kan det være nødvendig å kutte eller bryte nøtter eller stenderne for å fjerne dem.

9 Hvordan erstatte Ford lastebil Shocks


Fjerne mutteren fra den bakre nedre festebolt og ta bolten.

10 Skyv erstatning bakdemper opp i hullet for toppen stud og inn i krank. Installer nye skiver, puter og en mutter på toppen stud, og stram. Sett på bunnfestebolt og mutter, og stram å fullføre reparasjonen.