Hvordan erstatte et vindu regulator på en Plymouth Grand Voyager

Hvordan erstatte et vindu regulator på en Plymouth Grand Voyager


The Plymouth Grand Voyager er en av Chrysler flere minivan modeller laget før 2003. Fordi det er en litt eldre modell, komponenter som vinduet regulator kan utvikle problemer. En dårlig regulator kan være et større problem enn du tror, ​​da det kan føre til at vindusglass til å sprekke eller brekke. Du må bytte ut en defekt regulator så snart som mulig, og dette innebærer å fjerne døren indre trim panel.

Bruksanvisning

fjerning

1 Lirke ut alle lys, kontroller og trim rammer ved hjelp av en trim pinne og koble de elektriske kontaktene; dette inkluderer lys innvendig og lås / vinduskontroller. For en manuell vindussveiv, gni et håndkle bak det å løsne klemmen.

2 Fjern den indre trim panel festeskruer med en skrutrekker og løft panelet opp og ut døren. Koble fra alle gjenværende elektriske kontaktene på panelet og skrelle bort vann skjold.

3 Senk vindusglass slik at regulatoren foran og bak løfteplater som kjører langs skinnene er tilgjengelige gjennom tilgang hull dørens; vil du sannsynligvis trenger å midlertidig koble vinduskontrollene for å gjøre dette.

4 Trekk ut de U-formede klipp i heisen plater som holder glasset på plass og ta av glassheis plate fra regulatoren platene. Hviler vindusglass ned på bunnen av døren.

5 Løsne festeskruene for regulatoren styreskinner med en skrutrekker og ta ut strøm vindu elektriske kontakten, om nødvendig. Fjern skruehodene i føringsskinnene, løft opp regulator, skyv den bakover og trekk den ut adgangs hull, etterfulgt av skinnene.

Installasjon

6 Sett erstatning styreskinner og vindu regulator gjennom tilgang hull dørens, ved hjelp av det bakre hullet for regulator og skyve den på plass, og deretter bruke skruene og koble den elektriske kontakten.

7 Skyv vindusglass opp og på plass, slik at glassheis plater koble til regulator løfteplater og installere klipsene

8 Installer indre trim panelet tilbake på døren med sine elektriske kontakter og festeskruene. Koble vindusbrytere eller håndtere, trim paneler og andre enheter som høflighet lys og minnet sete / speil bryter.