Hvordan erstatte et luftfilter i en Plymouth Neon

Tilbring bare 10 minutter å erstatte luftfilter for å forbedre gass kjørelengde og øker motorens levetid. En ren luftfilter lar luftstrømmen til motoren ubegrenset, slik at motoren å arbeide mindre. Bytt luftfilter hver 3000 miles når bilen har blitt kjørt i støvete forhold, eller hver 30 000 for typiske kjøreforhold.

Bruksanvisning

1 Slå Neon før arbeider på luftfilteret for å hindre en brannskade fra mulige tilbakeslag av motoren. Forlate bilen av til luftfilteret er skiftet ut og lokket er montert på enheten.

2 Løft panseret på Neon. Finn luftfilterhuset enhet på førersiden av bilen, i midten ved siden av motorblokken. Se etter en smal svart plast boks som er rektangulær form.

3 Løsne klipsene på siden av enheten for å slippe lokket. Fjern lokket fra enheten.

4 Løft gamle filteret ut av boligen. Rent gjenværende støv og rusk ut av luftfilterenheten. Tørk de indre og ytre overflatene av huset enhet med en fuktig klut.

5 Plasser den nye luftfilter i boligen. Bruk et K & N luftfilter, delenummer 33-2087, for en Plymouth Neon produsert fra 1995 til 1999. Bruk luftfilter delenummer E-1006 for en Neon produsert 2000-2001.

6 Sett lokket tilbake på plass på luftfilterhuset enhet. Fest klipsene på plass.