Hvordan erstatte et batteri på en Yamaha Grizzly 660

Yamaha Grizzly 660 er en full størrelse ATV som ble produsert fra 2002 til 2008. Grizzly 660 inkluderer en uavhengig bakhjulsoppheng med doble sjokk. Batteriet i Grizzly 660 er en 12-volts batteri. Kjøp et nytt batteri fra en Yamaha forhandler eller ettermarkedet leverandør som en motorsport deler forhandler. Bytt batteri i Grizzly 660 hjemme for å spare betydelige kostnader fra et servicesenter.

Bruksanvisning

1 Trekk opp på setet låsehendelen og trekk deretter opp på baksiden av setet for å fjerne den fra ATV. Fjern de to boltene som fester batteriholderen med en skiftenøkkel.

2 Fjern skruen som fester batteriledningen dekselet med en stjerneskrutrekker. Fjern batteriets minuskabel med en skiftenøkkel. Løft ring kontakten bort fra batteriet. Fjern den positive batteriledningen med en skiftenøkkel. Flytt ring kontakten bort fra batteriet.

3 Løft ut det gamle batteriet ut av batteriskuffen. Sett det nye batteriet med samme innlegg innretting som den du fjernet hatt. Bytt ut den positive batteriledningen og fest bolten med en skiftenøkkel. Bytt ut den negative batteriledningen og fest bolten med en skiftenøkkel.

4 Sett på batteriledningen dekselet og skru. Stram festeskruen med en stjerneskrutrekker. Sett på festebraketten og fest den med de to boltene. Stram boltene med en skiftenøkkel. Trekk til boltene til 5 pund-fot med en momentnøkkel.

5 Skyv setet på plass og trykk ned på baksiden av setet til det låses på plass. Test din nye batteriet ved å starte ATV.

Hint

  • Kontroller ladesystem før du bytter batteri - hvis dynamoen ikke lader ordentlig, bytter batteri vil ikke løse problemet.