Hvordan erstatte et batteri i en Sprint Cell PhoneDet kan være nødvendig å erstatte et batteri i en Sprint mobiltelefon lenge før de typiske to-års kontrakt perioden er avsluttet. Det kan koste opp til $ 200 per telefon for å avbryte en Sprint kontrakt før varigheten. Selv om nye Sprint kontrakter kommer med studiepoeng mot å kjøpe nye telefoner, de kreditter er bare tilgjengelig for et begrenset tidsrom, og vanligvis går bort lenge før telefonbatteriet. Nye batterier vise seg å være den mest kostnadseffektive måten å holde mobiltelefoner i tjenesten. Det er flere alternativer å vurdere i å finne et nytt batteri for Sprint mobiltelefon.

Bruksanvisning

Hvordan erstatte et batteri i en Sprint Cell Phone

1 Ta telefonen til en Sprint butikken for et batteri sjekk. Før du kjøper et nytt batteri, må du passe på at er hva telefonen behov. Sprint ansatte kan positivt identifisere en død mobiltelefon batteri.

2

Ta ut batteriet fra baksiden av telefonen. Bruk din miniatyrbilde for å flytte clip-sporet mot toppen av telefonen, og dra den øvre delen av batteriet bort fra sin encasement.

3

Få modellnumrene fra batteriet og telefonen. Det er sannsynlig at telefonen modellnummer er alt du trenger, men det vil ikke skade å ha batteriet modellnummer tilgjengelig.

4 Sjekk butikkene for matchende erstatninger. Varehus, rabatt butikker, elektronikkforhandlere og selvfølgelig mobiltelefon butikker bære mobiltelefoner og tilbehør. Dersom umiddelbar utskifting er nødvendig, kan du ringe lokale forhandlere for å finne en med batteriet på lager.

5 Handle på nettet for en rabattpris på en mobiltelefon batteri. Noen batterityper er mindre enn $ 10, og noen nettbutikker tilbyr gratis frakt (se Ressurser).

6 Clip det nye batteriet på baksiden av din mobiltelefon. Plugg telefonen i laderen for en full 8 timer for sin første lading. Etterpå kan det hende at telefonen må lades for bare to til tre timer når batteriet slites ned.

Hint

  • Sammenligne kostnader. En lokal butikk kan ha batteriet på salg for en bedre pris enn selv de billigste Internett-forhandler kostnader.