Hvordan erstatte en Wiper Motor på 2003 Dodge RAM 1500

Hvordan erstatte en Wiper Motor på 2003 Dodge RAM 1500


Skifte viskermotor på RAM 1500 er en rask og enkel jobb du kan gjøre selv. Viskermotorer mislykkes for en rekke årsaker, blant annet på grunn av en defekt del installert uten kjennskap til produsenten. Skade på viskermotor kan skje fra å kjøre motoren på et tørt vindusflate. Tung snø er også en gjerningsmann som kan skade viskermotor. Den viskermotor på RAM 1500 ligger øverst på midten av motoren under panseret. Du kan vurdere å bruke en trinn krakk å skikkelig service på motorbolter for å unngå stripping dem mens nå over. Med riktig verktøy, og erstatte den viskermotor kan gjøres på 30 minutter eller mindre. Alltid tenke på sikkerhet når du utfører dine egne auto reparasjoner.

Bruksanvisning

Fjerne Wiper Motor

1 Bruk en flat skrutrekker for å fjerne metallklemmene fra hver av frontruten svaber svingarmene. Ta hver av svingarmene og plassere dem på bakken på hver side av kjøretøyet. Ikke legg dem sammen for å unngå blanding som svingarmen er for venstre og som for den rette.

2 Løft panseret og koble den negative batterikabelen fra sin post med pipenøkkel. Den negative innlegg på batteriet vil bli identifisert med et minustegn på toppen av batteriet. Pakk metall enden av batterikabelen med svart elektriske tape helt. Kabelen legges ned, slik at det ikke berører noen andre metaller eller selve motoren.

3 Pop og fjern grillen panel på motordekslet. Dette er den lange plast grillen ved bunnen av frontruten hvor svisker svingarmene er. Sett grillen på siden av arbeidsområdet, slik at det ikke er brutt.

4 Koble ledningsnettet koblet til viskermotor. Hvis du ikke kan løfte klippet på selen for hånd, bruk en flat skrutrekker til å hjelpe deg. Trekk selen av ved tilkoblingsplugg, ikke i ledninger.

5 Fjern holdemutteren fra viskermotor kontroll arm. Fjern de to boltene på toppen feste visker motoren og to på bunnen. De to nederste boltene som fester viskermotor vil ha to gummiforinger for hver bolt, totalt fire. Ikke løsne dem; det er behov for re-installasjon. Når alle festeboltene er fjernet, ta ut den gamle viskermotor.

Installer RAM 1500 Wiper Motor

6 Inspiser nye viskermotor for eventuelle synlige skader. Sammenlign gamle og nye viskermotor side ved side for å sørge for at de er de samme. Plasser den nye viskermotor tilbake i samme posisjon som den gamle.

7 Still inn momentnøkkel til 60 tommers-pounds og fest de to nederste boltene først på viskermotor. Ikke glem å ta de to gummiforinger for hver bolt. Hold momentnøkkel på den samme innstillingen og gå tilbake de to boltene til toppen av viskermotor.

8 Plasser visker kontroll arm tilbake på viskermotor peker nedover. Still inn momentnøkkel til 204 tommers-pounds og helt stram låsemutteren for kontrollarmen.

9 Plugg viskermotor ledningsnett tilbake igjen. Sett grillen tilbake over bakre. Pakk den negative batterikabelen terminal og koble den til den negative batteriet innlegget.

10 Installer hver av frontruten svaber svingarmene og deres klipp som fester dem. Slå av strømmen til lastebil på og teste ut det nye viskermotor.

Hint

  • Noen markedet erstatning viskermotorer for RAM 1500 har bare en tilgjengelig sikre punkt for den nederste av motoren. Hvis dette er tilfelle med den nye teksten, feste viskermotor ved hjelp av høyre-side sikring punkt, ikke venstre.