Hvordan erstatte en Wiper Motor i en 2001 Mitsubishi Eclipse

Hvordan erstatte en Wiper Motor i en 2001 Mitsubishi Eclipse


Den viskermotor på 2001 Mitsubishi Eclipse styrer bevegelse av vindusviskerne når du aktiverer vindusvisker bryteren i bilen. Hvis svisker motor svikter, kan det hindre din synlighet i regn eller annen dårlig vær. Motoren er plassert like under bladene i motorrommet på bilen. Du kan kjøpe en vindusvisker motor for Eclipse fra en auto deler butikken eller Mitsubishi forhandler.

Bruksanvisning

1 Koble kabelen fra den negative batteripolen i Eclipse med en skiftenøkkel. Plasser kabelen til side slik at det ikke vil ta kontakt med terminalen.

2 Skru av lokket nøtter fra hver av viskerarmer på undersiden av armen med en skiftenøkkel og ta armene fra innleggene.

3 Slipp klemmene på garnityr panelet ved å trekke rett opp på panelet. Sett garnityr panelet til side når det er gratis på kjøretøyet. Fjern frontruten holder klipp ved å trekke dem rett opp fra bilen.

4 Finn klemmene på dekk dekselet. Skyv inn hvert klipp litt med en punch verktøy eller en liten stålstang for å løsne den. Trekk klippet rett opp for å fjerne det fra dekk dekselet. Lirk dekk dekselet malplassert å bruke en trim pinne etter alle klippene er gratis. Løft luftinntak skjermen ut og sett den til side med dekk dekselet.

5 Løsne festeboltene på viskermotor med en skiftenøkkel. Trekk viskermotor ut mot fronten av motoren for å avdekke sammenhengen. Bruk en fastnøkkel til å fjerne mutteren som fester båndet til motoren og fjern kobling fra viskermotor kroppen. Koble ledningsnettet ved å trekke i kontakten rett ut og ta ut viskermotor.

6 Plasser den nye viskermotor på plass og fest ledningsnettet ved å trykke selen rett inn i tilkoblingen på motoren. Koble leddarmen og fest den med mutteren, stramme den med en skiftenøkkel. Fest viskermotor med festeboltene, strammer dem med en skiftenøkkel.

7 Bytt luftinntak skjermen. Plasser dekk dekselet på plass og trykk hver av feste pinner rett inn til det klemmes på plass. Trykk på frontruten holder klipp på plass og deretter erstatte garnityr panel, presser rett ned for å sikre hver av klemmene.

8 Fest viskerarmene og fest dem med cap nøtter, strammer dem med en skiftenøkkel. Koble den negative kabelen til den negative batteripolen og teste den nye viskermotor.