Hvordan erstatte en U Joint på en 2002 Mercury Mountaineer

Universalleddet på en kvikksølv fjellklatrer, vanligvis kalt U-ledd, utgjør det primære hengsel for drivakselen. Hvis felles går tom for fett og tørker opp, må du erstatte den felles, som består av en edderkopp-lignende pivot stykke og bærer caps koblet i U-joint åk. En fjellklatrer med fire-wheel-drive har to drivaksler og dermed to U-ledd. Rådgivning mekaniker før jobber med noe som drivakselen er sterkt anbefalt.

Bruksanvisning

fjerning

1 Hev bilen på et plant underlag og støtte den på bukker. Plasser overføring i "nøytral".

2 Marker drivakselen forhold til differensial og overføre saken med en skriftlærd, kritt eller maling. Overføringen saken er nødvendig bare på forsiden drivakselen av en fire-wheel-drive.

3 Fjern boltene som forbinder drivakselen til differansen, ved hjelp av fastnøkkel. På en fire-wheel-drive, er dette hvor U-joint er. Unbolt drivakselen fra overføre saken ..

4 Separer drivakselen fra differensialen, deretter overføre saken om nødvendig, og fjerne drivakselen.

5 Fjern låseringene fra de bærende caps på endene av U-joint edderkopp med nebbtang.

6 Sett felles inn i en stor benk skrustikke. Sette inn et lite rørstykke eller hylsen inn i en lagerdekslet og et andre rør eller hylsen som er litt større enn dekkplaten i motsatt hetten.

7 Komprimere skrustikke så den lille røret vil tvinge en lagerdekslet ut av ledd. Fjern joint fra skrustikke og ta av lokket resten av veien ut med store tang.

8 Gjenta de to foregående trinn med røret brikkene i motsatte posisjoner for å fjerne den andre lager cap.

Installasjon

9 Pakk reservelager med fett. Den nøyaktige fremgangsmåte for å gjøre dette kan variere avhengig av universalledd vedlikehold kit, så lese alle sine instruksjoner.

10 Plasser erstatning edderkoppen i leddet åk og delvis installere en ny lager cap innen åket. Begynne å jobbe edderkoppen i denne hetten og deretter installere den andre lager cap. Line opp edderkoppen innenfor både caps.

11 Trykk de to bærende caps på plass med det skrustikke.

12 Installer de nye låseringene i de bærende caps. Hit åk med en messing hammer for å frigjøre spenninger innenfor åket hvis du har problemer med sitteplasser ringene innenfor sine spor.

1. 3 Installer drivaksel på bilen, noe som gjør at dine tegninger på linje med de på differensial eller overføre saken.

14 Stram de bakre drivakselboltene til 83 fot-pounds med en momentnøkkel. Hvis du kobler en front drivaksel, stramme de universelle felles bolter til 156 tommers-pounds og overføre saken boltene til 22 fot-pounds.

15 Senk Mountaineer av bukker.