Hvordan erstatte en Timing Belt på en 1996 Sebring

Skifte registerremmen på 1996 Chrysler Sebring, men ikke lett kan gjøres i oppkjørselen din. Skifte Registerreim er mer komplisert enn å erstatte en viftereim og innebærer mye mer arbeid. Endre Registerreim bør gjøres på den anbefalte tiden - når motoren har gått 100.000 miles. Den Sebring har det som er kjent som en forstyrrelse motor. Hvis registerremmen ryker eller strekninger på en forstyrrelse motor, er det sannsynlig å forårsake omfattende skader på ventiler, stempler eller stenger.

Bruksanvisning

1 Slå av motoren. Hev og støtte bilen på bukker. Ta av hjulet på passasjersiden. Bruk et gulv jack å støtte motoren mens du lager litt plass til å erstatte timing belte.

2 Fjern den indre sprutbeskyttelse, kjølevæske reservoaret, den høyre motorfeste og brakett, tilbehøret belter, veivakselen skivene bolt, veivakselen skivene og timing belte dekker for å gjøre plass til å manøvrere når du skal skifte registerremmen. Den indre sprutbeskyttelse er en lett og fleksibel plast som kan foldes ut av veien og holdt på plass bak disken bremsekalipere. De tre plast popnagler kan fjernes ved å plassere fingrene bak splash vakt ved siden av nagler og dra forsiktig. Plasser et avløp fat under motoren og unbolt kjølevæske reservoaret fra motorrommet. Løsne kjølevæskereservoaret slange som forbinder reservoaret til radiatoren.

3 Sett veivakselremskiven bolt i veivakselen tannhjul og slå av motoren med klokken for å justere merkene på veivakselen hjulet og blokken. Begge cam tannhjul har et merke på ytterkanten og disse bør stille opp mot hverandre horisontalt.

4 Fjern de automatiske tilspenningsskrue bolter og strammer. Dette vil la deg fjerne registerremmen.

5 Sette den automatiske strammeren i en skruestikke og meget langsomt komprimere stangen tilbake inn i sylinderen. Installere en låsesplint gjennom hullene i sylinderen for å holde stangen fra å utvide under installeringen. Hold strammer i oppreist stilling slik at den ikke får luft i den.

6 Installer timing belte på kranktannhjulet, deretter over vannpumpen til dagdriver, over høyre cam tannhjul og over venstre cam tannhjul og til slutt gjennom strammeren. Kontroller at alle justeringsmerkene er stilt opp og installere den strammeren og boltene og skru dem ned. Trekk ut splinten ut av strammeren og la strammeren til å utvide. Dette vil påføre trykk på strammeren skivene, som i sin tur vil gjelde spenning på beltet.

7 Sjekk justeringsmerkene en gang og slå av motoren rundt klokken to svinger og sørge for at taktmerkene fortsatt stille opp, og at det ikke er noen motstand når den er slått over. Trekk strammer bolten til 20 fot-pounds av dreiemoment.

8 Fjern veivakselen bolten og installere resten av komponentene i motsatt rekkefølge. Når veivakselen skivene er installert, dreiemoment veivakselen bolt til 85 fot-pounds av dreiemoment. Senk bilen og fyll på kjølevæske reservoaret med kjølevæske / frostvæske.