Hvordan erstatte en tenningsnøkkel på en 1993 Chevy S-10

Hvordan erstatte en tenningsnøkkel på en 1993 Chevy S-10


Tenningslåsen på en 1993 Chevy S-10 ligger på rattstammen under dashbordet. Det er et rektangulært skyvebryter og sitter på toppen av kolonnen midtveis mellom dashbordet og brannmuren den. Bryteren har en buet brakett som følger rattstammen og har spor for å la den gli for justering formål. Det er en stang som går fra tenningsnøkkelen ned til bryteren. Stangen har en L-formet bøy vendt oppover. Tenningsbryteren har et hull i bunnen glidebryteren. Når bryteren er montert, passer stangen inn i dette hullet. Nøkkelen skyver stangen opp og ned og beveger bryteren til alle posisjoner.

Bruksanvisning

1 Fjern den nedre panelplaten under rattstamme, ved å bruke det passende sokkelen for å fjerne boltene. Fjern de tre 15 mm bolter fra rattstammen støttebraketten, ved hjelp av en stikkontakt. Tillat kolonnen for å falle ned til det punkt hvor rattet hviler på setet.

2 Fjern den elektriske kontakten på toppen av tenningslåsen. Fjern de to små nøtter på venstre side av rattstammen sikre tenningsbryteren til kolonnen, ved hjelp av riktig størrelse skiftenøkkel. Løft bryteren.

3 Installere den nye tenningsbryteren ved å sette inn spissen av aktiveringsstangen inn i det nedre hullet av bryteren. Mens du holder stangen og slå sammen så stanga ikke faller ut, lå bryteren-monteringsbraketten over de to pigger på siden av rattstammen. Hold bryteren slik at den ikke løsner og installere de to små nøtter løst.

4 Stram mutterne på bryteren braketten akkurat nok til å holde bryteren sklir. Plasser en hånd på toppen av bryteren og vri nøkkelen med den andre hånden. Vri nøkkelen til "Kjør" posisjon mens du skyver bryteren til dashbordet lysene kommer på, noe som indikerer at tenningen er i "Kjør" -stilling. Stram de små nøtter å sikre tenningsbryteren på plass.

5 Vri tenningsbryteren øyeblikk til "Start" posisjon akkurat nok til å sørge for at bryteren er justert riktig. Hvis det ikke er riktig justert, vil starteren ikke engasjere når nøkkelen er i "Start" -stilling. Skulle dette skje, løsne de to mutrene nok til at bryteren til å gli. Med høyre hånd holder nøkkelen i "Start" -stilling, og med venstre hånd skyver du bryteren til starteren koples inn. Så snart dette skjer, slipp nøkkelen og trekk til mutrene på tenningslåsen. Prøv nøkkelen en gang til for å sikre riktig justering.

6 Hev rattstammen. Skru på nøtter og stram. Sett i den nedre rattstammen dekselet.