Hvordan erstatte en Sylinder i en Mitsubishi Eclipse

En sportsbil som Mitsubishi Eclipse trenger pålitelige bremser. Ikke bare vil deler som calipers må skiftes ut ved slitasje eller sprekker, men de må også gjøres på riktig måte. Hvis du ønsker å utføre en slik tjeneste på din Mitsubishi selv, snakke med en mekaniker eller annen ekspert før du gjør det.

Bruksanvisning

1 Tapp av hovedbremsesylinder delvis av fluid for å forhindre overflyt under operasjonen. To tredjedeler burde holde. Sørg for å erstatte væske etterpå.

2 Ta av hjulet når bilen er skikkelig oppvokst på støtten.

3 Koble bremseslangen på banjo bolt og plugg slangen for å hindre forurensning av væske. Kast skivene.

4 Skru pinnene på bøylen. Drei bøylen oppover og skyv den av bøylen støtte.

5 Installer en ny caliper på bæreren, over bremseklossene. Smør og feste caliper støtte nålene. Koble til bremseslangen, ved hjelp av nye skiver med banjo bolt.

6 Luft bremsesystemet. Åpne lufteventiler, kobler du en klar rør til det og ha en annen person fjerne luft fra systemet ved å trykke ned pedalen.

7 Sett på hjulet og senke bilen. Test bremsene for fasthet ved å pumpe pedalen flere ganger. Deretter teste dem på veien.

Hint

  • Ikke tørk rense bremsedeler, da de kan inneholde asbestfibre. Kjør en tåke av vann over noen bremsedeler, tørke dem med en fuktig klut og kast kluten i en lufttett beholder.