Hvordan erstatte en Sylinder i en Lincoln Navigator

Eiere av luksus SUVer som Lincoln Navigator kan ikke ha mye erfaring i personlige kjøretøy vedlikehold. Derfor, hvis bremsekalipere i din Lincoln Navigator må byttes, er det best å følge instruksene fra din mekaniker.

Bruksanvisning

Fjerne gamle Sylinder

1 Slå av strømmen til kjøretøyet først, spesielt til luftfjæring. Koble kabelen fra batteriets negative terminal. Nå kan du heve bilen på en jack stand.

2 Drain bremsevæske fra Aster sylinder reservoaret før det er halvfull. Umiddelbart tørk av væske som får på den ytre kroppen som det kan skade lakken.

3 Ta av dekk og hjul montering for å nå caliper du trenger. Fjern bremseklossene fra bøylen forsamlingen.

4 Koble bremseslangen fra målepunktet på bolten. Plugg slangen med en del av gummi for å unngå å miste eller forurenser fluidet.

5 Fjern de to bremseglidepinner fra caliper. Løft bøylen opp av ankerplaten.

Installere New Sylinder

6 Kontroller at den nye caliper stempel er helt bunnet i boringen. Komprimere den i borehullet med en C-klemme hvis nødvendig.

7 Plasser bøylen over rotoren og bruke en roterende bevegelse for å installere den. Sørg for at både de indre og ytre putene er plassert riktig, er anti-rangle klipp riktig installert og lufteskruen er på toppen av bøylen.

8 Smør pinnene og isolatorene på innsiden med silikonfett. Installer pinnene starter dem i styringsgruppen knoke feste hullene for hånd.

9 Koble bremseslangen på bolten. Bruk nye skiver med bolten.

10 Fyll master sylinder med bremsevæske etter behov og lufte systemet. Koble en dreneringsslange til den åpnede Bled skruen, senk den andre enden i en beholder med væske og har en annen person på pedalen for å fjerne luft.

11 Koble bremseklossene tilbake på bøylen forsamlingen. Sett på hjulet, senke bilen og koble til batterikabelen.

12 Test bremsene mens stoppes ved å trykke på pedalen flere ganger til firmaet. Deretter teste bremsene på veien.

Hint

  • Rengjør aldri noen bremsedeler med tørr børsting eller trykkluft, da de kan inneholde asbestfibre. Kjør en tåke av vann over noen bremsedeler, tørke dem med en fuktig klut og kast kluten i en lufttett beholder.