Hvordan erstatte en subwoofer i en Lincoln Navigator

Lincoln Navigator er en luksus sport utility vehicle (SUV) produsert og solgt av Ford Motor Co. Bilen leveres med en deluxe fabrikk stereoanlegg kablet til 14 høyttalere, inkludert subwoofere, som er lavfrekvente høyttalere som gir bass. Enten du har fabrikk høyttalere eller ettermarkedet erstatning subwoofere, bytte ut en av disse høyttalerne tar bare noen få minutter hvis du følger disse trinnene.

Bruksanvisning

1 Pakk og sett til side festeskruene på subwooferen grille dekselet og ta det av. Hvis det ikke er skruer, bruker den flate kanten av en skrutrekker til å løsne dekselet ved å jobbe kanten forsiktig rundt kanten av grillen dekselet. Standard subwoofere på en Lincoln Navigator er 8 inches i diameter.

2 Skru av rund subwoofer fra huset ved hjelp av skrutrekkeren. Sett av skruene på et trygt sted. Du trenger dem igjen Hold en plastkopp hendig å holde disse små deler.

3 Trekk subwooferen rett tilbake fra huset slik at du kan se de to ledningene bak det.

4 Ta de to ledningene ved å trekke rett tilbake på metall klipp som glir inn subwooferen innlegg. Tape ledningene til den side av monterings kapslingen for å hindre dem fra å falle tilbake inne i kjøretøyet.

5 Orienter ny under over monteringshullet slik at tilkoblingene på baksiden er så nær som mulig til ledningene.

6 Clip ledningene til innlegg på den nye sub. Den røde ledningen kobles til høyre terminalen og den sorte ledningen kobles til venstre.

7 Plasser sub inne monterings kabinett og fest den med skruer.

8 Sett på høyttalergrillen dekselet og fest med skruer eller slå tilbake på plass.

Hint

  • Slå av bilen og ta nøklene ut av tenningen mens erstatte de sub.Avoid kryssende ledninger mens du kobler den nye sub.