Hvordan erstatte en Startmotoren i en Mitsubishi Eclipse

Hvordan erstatte en Startmotoren i en Mitsubishi Eclipse


Med tiden startere begynner å bli oppbrukt. Starteren har mange bevegelige deler, og når bare en av disse delene slites ut, vil motoren på Mitsubishi Eclipse starter ikke. Den vanligste del for å slites ut er solenoiden og startutstyr. Solenoids er utskiftbare, men du må dra i start ut av bilen for å erstatte det. Utstyret er også utskiftbare, men det krever en forrett gjenoppbygge. De fleste velger en ny startpakke for å få en garanti for starteren.

Bruksanvisning

1 Fjern den negative batterikabelen fra batteriet med en skiftenøkkel.

2 Plasser den fremre enden av Eclipse på to bukker, slik at du kan få under bilen. Den enkleste måten å få tilgang til starteren er å heve fronten på bilen og krype under det å endre starteren. Du kan imidlertid fjerne luften renere kanaler og nå starter uten å få under bilen. For å gjøre dette, må du fjerne bandet klemmer som holder kanaler til spjeldhus og til luftfilterboksen. Med kanaler fjernet, ser ned mellom motor og radiator for å finne starteren.

3 Fjern magnet elektriske ledningsnettet fra starteren. Skyv låsetappen innover og dra i plast sele av starteren solenoid.

4 Fjern mutteren som holder jordledningen til baksiden av starteren med en skiftenøkkel. Trekk ledningen av stud og træ mutteren tilbake på stud for å unngå å miste mutteren.

5 Finn de to startfesteboltene på baksiden av klokken boliger. Fjern boltene med en Ratchet og socket. Holder start på plass med en hånd mens man fjerner boltene med den andre for å hindre at starteren giret seg fast inn i svinghjulet. Jamming kan skade svinghjulet tenner.

6 Trekk i start ut av bjelle boliger. Trekk eventuelle mellomlegg av bunnen av starteren og overføre dem til den nye starteren.

7 Trykk på start på plass. Vri start til maske starteren gir med svinghjulet i klokkehuset. Vri start til bolthullene i start og bjelle boliger oppstillingen.

8 Holder start på plass og træ de to boltene fra baksiden av klokkehus for å sikre start på plass. Stram boltene til 30 ft-lbs.

9 Fjern mutteren fra slutten av starteren og skyv den sorte ledningen på stud. Sett på bolten og stram den til 30 ft-lbs.

10 Koble ledningsnettet til starteren solenoid.

11 Plasser luften renere kanaler på spjeldhus og sikre bandet klemmen. Plasser den andre enden av kanaler på luftfilterboksen og fest den med bandet klemmen. Hvis du ikke fjerner kanaler, hoppe over dette trinnet.

12 Koble den negative batterikabelen til batteriet.