Hvordan erstatte en Starter på en 1979 Ford F-150

1979 Ford F-150 var tilgjengelig med flere forskjellige motorer, en 4.9L inline seks sylinder, 5.0L V-8, 5.8L V-8, 6.6L V-8, og en 7.5L V-8. F-150 har vært bærebjelken i Ford lastebil linjen i over 35 år. Det er sannsynligvis flere Ford F-150s på veien enn noen annen lastebil. Uansett hvilken motoren din Ford F-150 har, erstatter starteren innebærer ganske mye den samme prosedyren.

Bruksanvisning

1 Parker F-150 på asfaltert, jevnt underlag og sett på parkeringsbremsen. Hvis du trenger å heve F-150 for å komme til start, løft fronten med jekken og plassere en jack stå under rammen på hver side av lastebilen, like bak forhjulene.

2 Koble den positive (røde) batterikabelen. Den positive batterikabelen går fra batteriet til startmotoren solenoiden er montert på passasjersiden fender brønnen. Det er en annen kabel som går fra solenoiden til startmotoren. Du kan spore denne kabelen for å finne startmotoren.

3 Flytt under passasjersiden av bilen og ta ut batteriet kabelen fra startmotoren med skralle og socket. Bruk vernebriller.

4 Fjern de to skruene som holder startmotoren til klokken bolig. Skyv startmotoren tilbake og ned. Vær forsiktig. Motoren er tung.

5 Reverse trinnene for å installere en ny startmotor.

Hint

  • Startmotoren er veldig tung. Få et godt grep på det når du fjerner den. Ikke ha hodet rett under den, så hvis det glipper du vil ikke bli skadet.