Hvordan erstatte en sikring i en DVD-spiller

Hvordan erstatte en sikring i en DVD-spiller. Hvis DVD-spilleren ikke fungerer som den skal, kan det være en av sikringene. Å vite hvordan du skal skifte ut en sikring i DVD-spilleren kan du spare store penger på reparasjonskostnader eller kjøpe en ny DVD-spiller. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Bruksanvisning

1 Vurdere situasjonen. Hva slags DVD-spiller eier du? Har du fortsatt den opprinnelige bruksanvisning? Finn det - det vil være svært nyttig.

2 Åpne frontplaten på DVD-spilleren. I de fleste DVD-spillere, kan det ytre hylster lett fjernes ved å lokalisere den del av mekanismen som låses på plass ved forbindelsespunktet mellom de to stykker av plast og skyve en av bitene i den motsatte retning.

3 Finn sikringen. Sikringene er normalt mot baksiden av spilleren, nær hovedkortet. Avhengig av typen av DVD-spiller, kan sikringen størrelse og form varierer litt. Brukerhåndboken skal fortelle deg hvilken størrelse sikring du skal bruke.

4 Besøk nettsiden til selskapet som gjør DVD-spilleren. Du bør være i stand til å bestille en ny sikring her. Du kan også ringe selskapet og spørre om en erstatning sikring. I mange tilfeller er standard størrelse sikringer anvendes. Vær sikker på at før du går gjennom bryet med å bestille en på nettet som du finne ut om en enkel stopp på Biltema vil løse problemet.

5 Sjekk den nye sikringen mot den gamle for å sørge for at det er samme størrelse. Hvis den nye er tre ganger større, har du sannsynligvis ikke ønsker å installere det.

6 Sett inn ny sikring i nøyaktig samme posisjon som den første sikringen var. Sett på utside av DVD-spilleren. Sørg for at alt fungerer som det skal og begynne å se på film.

Hint

  • De fleste hardware butikkansatte er ganske kunnskapsrik om dette temaet. Hvis du ikke finner det du leter etter på nettet eller på telefonen, kan du prøve å spørre noen.
  • Hvis DVD-spilleren er relativt nytt, kan du vurdere å bytte ut hele enheten.