Hvordan erstatte en Saturn SL2 Manuell sidespeil

Det finnes en rekke grunner til at du kanskje må erstatte en Saturns sidespeil, inkludert sprekker, ødelagte hus eller en feil kontroll. Spar penger, tid og en tur til en bilmekaniker ved å erstatte den slitte eller defekte speil selv ved hjelp av noen grunnleggende verktøy. Den vanskeligste delen av prosessen kan være å prøve å finne en erstatning speil til en god pris. Før du betaler full pris for et nytt speil, besøke et kjøretøy restverdi verftet, hvor du kan være i stand til å finne en god speil for halve prisen.

Bruksanvisning

1 Finn speilet plast trim dekselet på innsiden øverst i høyre hjørne. Fjern festeskruen med en stjerneskrutrekker og løsne trim panel. Knip og fjerne skum isolasjon fra bak trim.

2 Fjern de tre mutrene som fester speilet til døren ved hjelp av en skralle og 10mm socket. Skyv speilet fra dørpanelet.

3 Skyv den nye speil i døren. Tre nøtter på speilet boltene for hånd for å sikre speilet på plass. Stram mutterne med skralle og 10mm socket. Sett inn skum isolasjon.

4 Plasser plast trim over speilet festene. Fest trim på plass ved å sette inn og strammer skruen lås med Phillips skrutrekker.

5 Test manuelt kontrollert speilet mens parkert for å sørge for at den beveger seg fritt. Juster speilet til en komfortabel stilling.