Hvordan erstatte en Palm Pre Plus Battery

Hvordan erstatte en Palm Pre Plus Battery


Hvis du har hatt din Palm Pre Plus for en stund, kan du stå overfor behovet for å skifte ut batteriet. Heldigvis skifte batteri på denne telefonen er en enkel gjør-det-selv-jobb når du har kjøpt den nye.

Bruksanvisning

1 Slå av Palm Pre Plus telefonen og la den helt makt ned.

2 Slå telefonen over og trykk på bakdekselet utgivelse på undersiden av telefonen. Dette bør forsiktig klikke og åpne bakdekselet.

3 Skyv tommelen langs sprekk i bakdekselet på telefonen. Hold gjør dette til du hører en annen utgivelse lyd. Sprekken du må skyve tommelen er rett ved siden av utløserknappen for bakdekselet fra første trinn.

4 Gjør det samme på den andre siden av telefonen. The Palm Pre Plus har to utløser punkter som du trenger for å slippe før du tar ut batteriet. Gjør bunnen av telefonen først og deretter toppen.

5 Løft bakdekselet av telefonen.

6 Ta ut batteriet ved å trekke i fanen øverst på batteriet. Rengjør området rundt batteriet fra eventuelle rester før du installerer det nye batteriet.

7 Sett inn det nye batteriet i samme retning som den gamle. Sørg for at alle kontakter sitter skikkelig.

8 Sett bakdekselet tilbake på telefonen ved å trykke forsiktig de beste krokene (i hjørnene). Pass på at du trykker på krokene på toppen av telefonen først, deretter legge trykk de to nederste krokene og dekselet skal sprette tilbake på plass.

9 Utvid tastaturet til Palm Pre Plus og trykk de to krokene på de nederste hjørnene for å sikre at bakdekselet har klikket tilbake på plass. Når alt er på plass, kan du trykke på "Power" -knappen for å slå telefonen på igjen.

Hint

  • Vær forsiktig når du knipser dekselet tilbake på plass. Du ønsker ikke å presse for hardt og bryte den.