Hvordan erstatte en ødelagt frontlys

Hvordan erstatte en ødelagt frontlys


Små Fender Benders er svært vanlige og ofte resultere i en ødelagt lys. En ødelagt frontlys reduserer synsfeltet, og kan være farlig når du kjører. Auto reparasjoner er dyre, selv mindre funn. Grunnleggende vedlikehold kan spare mye tid og penger. Med en ny frontlys og et par skrutrekkere, kan du erstatte den ødelagte frontlys og være tilbake på veien på et blunk.

Bruksanvisning

1 Kjøp den nye frontlys. Du må merke, modell og år av kjøretøyet for å få nøyaktig samsvarende frontlys. I noen tilfeller vil frontlys ikke være på lager og må bestilles.

2 Fjern frontlys trim ved hjelp av en Torx skrutrekker. Fjern de fire skruene som fester frontlys bezel. Trekk rammen forsiktig ut for å unngå skader på ledninger festet til baksiden.

3 Koble ledningene kontakten fra baksiden ved å forsiktig dra den ut. Sammenlign gamle lys med den nye, noe som gjør at det passer. Reversere prosessen ved å re-koble ledningene til den nye lys og skru ned.

4 Start bilen og slå på lysene, noe som gjør at det fungerer riktig. Test igjen om natten for sikkerhet. Sjekk både nær- og fjernlys for nøyaktighet.