Hvordan erstatte en LCD-båndet på Samsung D353

Skifte en LCD bånd på Samsung SCD353 Kameraet er en komplisert prosess. Den sikreste og mest fornuftig løpet av handlingen som du kan ta er å ha LCD-flat erstattet av en offisiell Samsung servicesenter. Hvis du prøver å erstatte LCD båndet selv, vil du eksisterende garanti som du har på produktet ugyldig. Hvis videokameraet er dekket av en garanti --- slik som deler og arbeid, for eksempel --- deretter hoppet LCD båndet vil bli erstattet av reparasjonssenter gratis. Hvis du ikke er utdannet innen området elektronikk, kan du skade produktet hvis du er ukjent med denne typen teknologi.

Bruksanvisning

1 Besøk "servicesteder" web side i den offisielle Samsung nettsiden.

2 Fyll ut skjemaet. I det første feltet, velg "videokamera" alternativet. I den andre, velg "Mini DV" alternativet. I den tredje, velg "SCD353" alternativet. Skriv inn ditt postnummer og trykk "Go" -knappen. En liste over søkeresultatene vil bli returnert.

3 Velg nærmeste tjenesteleverandøren. Listen inneholder navn på servicesenter, en e-post adresse, postadresse, telefonnummer og avstanden fra postnummeret du angav. Det inkluderer også et kart over beliggenheten.

4 Ring servicesenteret og forklare at LCD-bånd på videokameraet krever en erstatning. Kontroller at de kan gi en oppløsning for deg.

5 Besøk servicesenteret. Ta med deg videokameraet slik at LCD-båndet kan erstattes. Som nevnt i innledningen av denne artikkelen, hvis videokameraet er fortsatt under garantien, noen hoppet komponenter av videokameraet --- unntatt de som har blitt skadet ved et uhell --- vil bli erstattet uten omkostninger.