Hvordan erstatte en klokke Spring på 2001 Ford F-150 lastebil

Hvordan erstatte en klokke Spring på 2001 Ford F-150 lastebil


Den clockspring har to funksjoner - den første er å aktiv kollisjonsputen systemet og andre til å overføre strøm til hornet. Kollisjonsputen systemet må deaktiveres for å fjerne luftputen. Enkelt statisk elektrisitet kan distribuere kollisjonsputen så nødvendig forsiktighet er berettiget. Klokken våren på en 2001 Ford F-150 lastebil bør også installeres uten å slappe av clockspring på noen måte. Den clockspring må installeres akkurat slik det kommer ut av boksen eller det vil bli gjort ubrukelig.

Bruksanvisning

1 Løft panseret. Koble den negative kabelen på batteriet, ved hjelp av en skiftenøkkel. Tillat 15 minutter før du fortsetter å la den gjenværende elektrisk ladning å avta.

2 Fjern kollisjonsputen bolt hullplugger fra baksiden av rattet. Fjern de to skruene på baksiden av rattet, ved hjelp av Torx bit driver. Løft kollisjonsputen opp nok til å løsne den elektriske kontakten til luftputen etterfulgt av de to horn kontakter.

3 Løft kollisjonsputen bort fra rattet holde luftputen vendt bort i tilfelle av utilsiktet distribusjon. Lå kollisjonsputen ansiktet ned for sikkerhet.

4 Fjern den store festemutteren på rattaksel med riktig socket og skralle. Fjern den lille plast horn wire slange ved å dytte den ned, vri den med klokken og løfte den ut. Monter rattet avtrekker og trekke rattet.

5 Påfør maskeringstape til toppen av clockspring å holde den fra å slappe av. Fjern tilt styrespaken ved å vri den mot klokken. Fjern den øverste rattstammen dekselet. Fjern nødbremsen håndtaket ved å fjerne de to skruene med riktig socket.

6 Fjern de seks skruene i det nedre instrumentpanelet cover, ved hjelp av en stikkontakt. Fjern rattstammen nedre dekselet ved å fjerne de tre skruene. Pakk ut tenningsnøkkelen sylinder ved å sette den skriftlærde i hullet direkte under sylinderen og presser opp på utløserknappen og trekke sylinderen ut.

7 Fjern den passive anti-tyveri system ved å fjerne de to skruene. Ta nøkkelen-in summer bryteren ved å trekke den ut. Fjern de elektriske kontaktene til clockspring. Bruke liten skrutrekker, slipper plastholdere som fester clockspring. Løft clockspring opp og over rattaksel. Bytt clockspring i omvendt rekkefølge.

Hint

  • Alltid jorde deg selv før du jobber med airbag.