Hvordan erstatte en kalesje på en Mitsubishi Eclipse Spyder Convertible

Hvordan erstatte en kalesje på en Mitsubishi Eclipse Spyder Convertible


Som de fleste cabrioleter, bruker Mitsubishi Eclipse Spyder et lerret konvertible toppen. Selv om lerretet er et sterkt materiale, kan den også kreve erstatning hvis det medfører noen skade. Selv om toppen erstatning er relativt enkelt, er det best overlatt til folk med en viss forståelse av biler. En feil installert toppen kan føre til lekkasje eller indre skader. Noen deler selgere tilbyr også vinylplater i tillegg til lerret topper. Det er verdt å merke seg imidlertid at vinylplater kan være billigere, men de krever erstatning oftere.

Bruksanvisning

1 Tape avis på din Spyder vindu og frontruten ved hjelp maskeringstape. Dette vil beskytte vinduene fra skade under utskifting.

2 Fjern klipp fra bakre dekk med en stjerneskrutrekker. Fjern Phillips skruen med skrutrekkeren. Sett skruen og klipp til side.

3 Fjern klipsene på regn skinnen med en pipenøkkel. Fjern mutterne på regn skinnen med en pipenøkkel. Trekk de bakre stolpene unna Spyder.

4 Ta tak i forsiden av Spyder konvertible toppen og trekk den mot fronten av bilen. Fjern skruene på Spyder er satt hode ved hjelp av en skrutrekker. Trekk molding unna spyder, dra det utover. Fjern stoffet nagler som kobler den konvertible toppen til resten av bilen ved hjelp av en nagle pistol.

5 Fjern Spyder konvertible toppen ved å trekke det forsiktig fra bilen. Fjern eventuelle snagged deler av konvertible.

6 Plasser den nye konvertible toppen over regnet rail. Sett nagler ved hjelp av en nagle pistol. Monter regn vakt med en skrutrekker. Sett de resterende delene av konvertible toppen, i motsatt rekkefølge som du fjernet dem.