Hvordan erstatte en Input Jack

Hvordan erstatte en Input Jack


Inngangen på en enhet regulerer lyden ut gjennom en hodetelefon eller ørepropper. Du kan erstatte en defekt iPod-inngangen selv, slik at du sparer kostnader og tid tapt i å måtte ta spilleren til et autorisert servicesenter. Du må delvis demontere iPod, annullere garantien, for å fjerne den defekte inngangskontakt og erstatte den med en kjøpt fra en iPod forsyning butikken. Noen verktøy som vanligvis finnes rundt i huset vil også være nødvendig.

Bruksanvisning

1 Skyv "hold" bryteren i øvre høyre hjørne av iPod til høyre slik at den oransje fargen er sett.

2 Plasser en myk klut på et bord. Plasser iPod forsiden ned på en myk klut.

3 Sett sparkel inn i sømmen i venstre side av iPod. Løft opp på sparkel å skille fronten saken fra baksiden tilfelle. Flytt sparkel ned på siden av iPod. Ta av sparkel.

4 Gjenta denne prosedyren på høyre side, øverst og nederst på iPod.

5 Trekk tilbake tilfelle av toppen tilfelle av iPod med fingrene. Sett tilbake tilfelle langs fronten saken, tar seg ikke å løsne kabelen som kommer fra kretskortet i front tilfelle som er festet til baksiden saken.

6 Løft harddisken i ryggen saken opp. Ta av låsen som holder kabelen til baksiden tilfelle med spissen av Phillips gullsmed skrutrekker. Trekk kabelen på baksiden tilfelle med fingrene. Sett tilbake saken til side.

7 Snu og det fremre saken slik at batteriet er på toppen. Sett tuppen av s skrutrekker under batteriet i nedre høyre hjørne. Løft opp på tuppen av skrutrekkeren for å heve batteriet.

8 Løft batteriet ut av front saken med fingrene. Fjern kabelen være tilkoblet batteriet fra kretskortet med fingrene. Plasser batteriet til side.

9 Fjern de fire skruene rundt inngangen i øvre høyre hjørne av front saken med skrutrekkeren. Det er en på inngang øvre høyre hjørne, en ved inngangen nedre høyre hjørne, en på den ekstreme øvre venstre side og en rett ved siden av inngangen på venstre side.

10 Plasser tuppen av skrutrekkeren under nedre høyre hjørne av inngangen. Løft opp på spissen av Phillip gullsmed skrutrekker for å heve inngangen av fronten saken.

11 Trekk svart tape festet til fronten saken dekker ledningene til inngangen av fronten saken med fingrene. Trekk ut kabelen koblet til kretskortet under svart tape med fingrene. Løft inngangen av fronten saken med fingrene.

12 Sett tuppen av skrutrekkeren inn i øvre venstre hjørnet av forsiden saken. Løft opp på tuppen av skrutrekkeren til å heve metall braketten forfra saken.

1. 3 Trekk metallbrakett ut av front saken med fingrene. Trekk inngang ut av front saken med fingrene. Kast inngangen i papirkurven.

14 Plasser metallbrakett festet til erstatning inngangen til det øvre venstre hjørnet av forsiden saken.

15 Sett kabelen koblet til erstatning inngangen i forbindelsen på kretskortet som er under svart tape. Glatt svart tape ned med fingrene.

16 Plasser erstatning inngangen til øvre høyre hjørne av front saken. Fest skruene.

17 Koble kabelen fra batteriet til kretskortet på forsiden saken. Sett batteriet tilbake i sin opprinnelige posisjon i front saken.

18 Fest kabelen som kommer fra fronten saken til tilkoblingen på baksiden saken. Skyv låsen ned igjen med tuppen av skrutrekkeren. Sett harddisken tilbake på ryggen saken.

19 Sett tilbake saken tilbake på forsiden saken. Trykk ned på ryggen saken å låse de to sakene sammen igjen.

20 Skyv "hold" bryteren i øvre høyre hjørne av iPod til venstre, slik at den oransje fargen er ikke lenger sett. Inngangen på iPod er nå klar til bruk med hodetelefoner eller øreplugger igjen.

Hint

  • Taping voks papir over iPod-LCD-skjermen kan bidra til å hindre den fra å bli ripete av verktøyet som brukes til å åpne den.
  • Bryte noen av de elektriske forbindelser inne av iPod vil gjøre spilleren ubrukelig.