Hvordan erstatte en Honda Electric vinduet motor

Skifte elektriske vinduet motor på en Honda er en jobb som du kan gjøre i omtrent en time eller to. For å fjerne den utslitte motor, av vinduet regulator som sitter i dørkarmen må fjernes først. Motoren er festet til dørkarmen med bolter, og det er en forholdsvis enkel oppgave å bytte ut enheten. Du kan spare penger på å gjøre det på egen hånd.

Bruksanvisning

1 Hev elektriske vinduet med bryteren på armlenet av Honda. Hvis vinduet ikke vil høyne med bryteren fordi motoren ikke fungerer, trekker vindusglass forsiktig opp for hånd og plassere noen maskeringstape rundt toppen av vinduskarmen og over glasset for å holde det på plass.

2 Løsne den negative batterikabelen fra batteriet innlegget med en fastnøkkel. Fjern skruene på armlene med en stjerneskrutrekker og satt armlenet ut av veien.

3 Ta skruene ut plastdekselet på dørhåndtaket med en stjerneskrutrekker og sette plastdekselet til side. Løsne skruene på innsiden dørpanelet med en stjerneskrutrekker og løft dørpanelet bort fra dørkarmen.

4 Kople den elektriske ledning som er festet til døren bryteren plate og satt dørpanelet ut av veien. Løsne lomme brakettskruene med en stjerneskrutrekker og ta mutteren off som fester midt stiver stang til dørkarmen med en muttertrekker.

5 Trekk plast liner tilbake og ta det elektriske ledningsnettet på vinduet motor. Fjern boltene som holder vinduet regulator til dørkarmen med en pipenøkkel.

6 Løsne boltene som fester den elektriske vinduet motor til dørkarmen med en pipenøkkel og fjern motoren fra døren. Plugg den elektriske ledningsnettet inn i det nye vinduet motor og fest motor til dørkarmen.

7 Sett på vinduet regulator til dørkarmen og sett plast fôr tilbake på plass med maskeringstape. Fest stiver stangen til dørkarmen med mutteren og koble lomme braketten til dørkarmen med skruer.

8 Fest den elektriske ledningen til døren bryteren plate og satt dørpanelet tilbake på dørkarmen. Fest panelet til dørkarmen med skruer og sett på dørhåndtaket plastdekselet til panelet med skruer.

9 Fest armlenet til dørpanelet med skruer og feste den negative batterikabelen fra Honda til batteriet innlegget.

Hint

  • For å unngå elektrisk støt, løsne den negative batterikabelen av Honda før du prøver å erstatte den elektriske vinduet motor.