Hvordan erstatte en Honda Accord Wagon Antenne

Hvordan erstatte en Honda Accord Wagon Antenne


Honda Accord, kjent for sin kvalitet og holdbarhet, er en av de mest solgte biler i USA. Honda Accord stasjonsvogn ble solgt mellom 1990 og 1997. Accord stasjonsvogn kom med en kraft antenne, montert på baksiden av bilen på førersiden.

Bruksanvisning

1 Fjern mutteren og skiven som omgir antenne. Bruk Honda antenne verktøy for best resultat. Hvis du ikke kan skaffe verktøyet, vikle et håndkle rundt antennen mutter og bruke tang for å fjerne det.

2 Slå på tenningen for å forlenge antennen. Utvide antennen gjør trekke den ut av huset enklere. Hvis antennen er ødelagt og vil ikke forlenge, bruke nebbtang til å trekke antennen fra sin casing. Koble fra den negative batterikabel når antennen er fjernet fra foringsrøret.

3 Åpne lasteluke og trekke tilbake teppet liner på førersiden for å få tilgang til antenne motoren. Frakoble kabelen som kommer fra antennen. Trekk antennen helt gjennom foringsrøret, kabelen og det hele tatt.

4 Kjør kabelen fra den nye antennen inn i huset og koble den til antennen motor. Fest antennen med skive og mutter. Trekk teppet i bagasjerommet tilbake over trim panel og koble den negative batterikabelen.

Hint

  • Kontakt din Honda-forhandler for å finne den spesielle Honda verktøyet. Noen auto deler butikker kan bære en ettermarkedet tilsvarende som vil fungere like bra.