Hvordan erstatte en Honda Accord Passasjer Air Bag

Kollisjonsputer bør alltid skiftes etter at de har utplassert i løpet av en bil kollisjon. De anses usikre fordi det ikke er kjent om de vil ta i bruk riktig en gang. Honda Accord er utstyrt med førersiden og passasjersiden kollisjonsputer. De er utformet for å forebygge skader og redde liv under en kollisjon. Du kan bytte ut passasjerkollisjonsputen selv trygt med litt mekanisk kunnskap.

Bruksanvisning

1 Pop åpne Hondas panseret og koble den negative kabelen fra batteriet. Dette vil hindre at nye kollisjonsputen ved et uhell distribusjon under installasjonen.

2 Finn din sikringen panelet under dashbordet på førersiden. Åpne den og se på diagrammet for å finne sporet med kollisjonsputen sikring. Trekk kollisjonsputen sikringen ut for å deaktivere kollisjonsputer for sikkerheten under utskifting.

3 Åpne hanskerommet og hekt hver stropp på innsiden for å fjerne døren hanskerommet. Bruk skrutrekker til å skru og fjerne hanskerommet selv. Dette vil gi deg tilgang til passasjersiden kollisjonsputen inne i dashbordet.

4 Skru den gamle air bag og trekk den ut til du ser ledningene bak det. Trekk ut kollisjonsputen fra bilens ledningsnett for å fjerne den. Plugg den nye kollisjonsputen er ledningene inn i selen. Skru den på plass. Skyv hanskerommet inn i dashbordet og skru den på en sikker måte. Fest stroppene for hanskerommet døren og lukke den.

5 Bytt kollisjonsputen sikringen i sikringspanelet igjen. Koble den negative batterikabelen til batteriet.

Hint

  • Etter utskifting av kollisjonsputer i et kjøretøy, må datasystemet tilbakestilles. Dette bør gjøres av en forhandler eller en mekaniker med diagnostiske verktøy for bilens datamaskin.
  • Hvis datamaskinen er ikke nullstilt etter kollisjonspute erstatning, kan kollisjonsputer ikke distribuere riktig, eller i det hele tatt, i en annen kollisjon.