Hvordan erstatte en Honda Accord dørlås Actuator

Hvordan erstatte en Honda Accord dørlås Actuator


Sen-modellen Honda Accord dørlås aktuatorer er integrert i dørlåsen mekanismer. De kan skilles fra låsen. De er blitt funnet å være utsatt for korrosjon på grunn av fuktighet. Hvis døren låses fungere på flere dører, døren er låsemekanismen sannsynlig dårlig. Hvis ingen av dørlåser operere, bør sikringen kontrolleres, etterfulgt av hovedvinduet bryter i fører & # 039; s dør.

Bruksanvisning

1 Ta av sidespeilet bolt fortielse dekselet ved å trekke den av. Fjern skruen i plast filler dekselet fremover på innsiden dørhåndtaket, med en stjerneskrutrekker. Fjerne skruen som ligger i den forsenkede del av armlenet, som er festet til vindusbryter, ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Løft plast fordypningen opp og vinduet bryteren vil løfte opp med det.

2 Koble fra alle de elektriske plugger fra baksiden av vinduet bryteren. Fjern skruen på innsiden dørhåndtaket som fester den til døren, med en stjerneskrutrekker. Trekk dørhåndtaket ut og vekk fra døren nok til å koble de to dørlåsen påvirknings stenger fra baksiden av dørhåndtaket. Skyv plasterne bort fra stengene og løfte dem ut.

3 Fjern dørpanelet ved å plassere den felles skrutrekker mellom døren panel og døren ved den nedre bakre kant og nysgjerrige alle trim festene ut av de tre sider av dørpanelet. Fjerne panelet. Skrell fuktighet skjold tilbake utsette dørlåsen.

4 Koble elektriske plugger fra døren låsen. Fjern de to stenger fra baksiden av utvendig dørhåndtak på samme måte som på innsiden håndtaket. Fjern de tre store Phillips skruene som fester døren låsen på baksiden av døren. Fjern døren klinke / dørlås mekanismen fra innsiden av døren.

5 Fjern skruene som fester døren låsemekanisme til døren låsen og fjern dørlåsen aktuatoren. Bytt ut alle delene i motsatt rekkefølge.