Hvordan erstatte en Heater Core-i en 97 Lincoln Towncar

Den varme kjernen i 1997 Lincoln Town Car er elektrisk enhet som varmer opp luften fra viften før den sendes ut i det indre rommet på bil. En defekt varmeapparat kjerne vil føre til at ingen varm luft, som kan være et problem om vinteren. Erstatte Town bilens varmeapparat kjerne er en krevende oppgave, og du må regne med å bruke godt over en time bare å få tilgang til varmeren kjernen selv.

Bruksanvisning

1 Åpne bil hette og fjern jordkabel fra batteriet med en pipenøkkel. Fjern de to boltene under rattstammen og slippe hele kolonnen inn i førersetet.

2 Fjern skirtboard fra begge sider av dashbordet ved å fjerne de to øvre hjørneskruene med en stjerneskrutrekker. Under førersiden kick-panelet, koble fra alle fire elektriske ledningskontakter.

3 Pop ut dashbordet panelet under rattstammen, panelet under hanskerommet og panelet under radioen. Fjern de to boltene på høyre side panel og de to boltene på sidepanelet til venstre med en pipenøkkel. Fjern de to boltene langs toppen av dashbordet.

4 Koble varmeslangene fra varmeapparat kjerne. Fjern vakuumledningen og fjern de to skruene som fester ovnen kjerne med en pipenøkkel. Koble varme kjernen elektriske ledninger tilkobling og trekk den varme kjernen ut av bil.

5 Installer erstatning heater core og fest det ved å installere de to skruene. Fest varme slanger og vakuumlinjen, og sett på dashbordet. Koble til batteriet.