Hvordan erstatte en Gas Tank i en Ford F-150

Hvordan erstatte en Gas Tank i en Ford F-150


Ford F-150 er en av de enklere kjøretøy for å jobbe på, på grunn av sin høye clearance og store motorbrønnen. Gasstanken i F-150 er plassert på baksiden av lastebilen, under nyttelasten sengen. To store festestroppene holder tanken på plass. Hvis tanken blir forurenset eller skadet, må du fjerne den for rengjøring og reparere eller erstatte den. Pass på at tanken er tom før du prøver å erstatte det.

Bruksanvisning

1 Skyv gulvet jack under baksiden av F-150 og heve jack opp til hodet berører bunnen av gasstanken.

2 Åpne drivstoff døren og koble fra drivstoffpåfyllings flens med socket sett. Hvis F-150 gass tank har et avtagbart filler halsen, trenger du ikke å gjøre dette. Hvis tanken og påfyllings er en montering, avhengig av året og konfigurasjon av F-150, må du kanskje å få tilgang til Flens skiver fra undersiden.

3 Unbolt drivstofftanken festestroppene og la dem henge. Senk bensintanken sakte med gulvet jack, mens hjelperen holder tanken stødig. Når den har kommet ned noen inches, komme inn og koble ledningsnettet til drivstoffpumpen og drivstoffslanger. Nyere-modell F-150s kan kreve at du kobler tank halsen under dette trinnet også.

4 Senk tank resten av veien ned, noe som gjør at ingen av linjer eller filler halsen forstyrrer tanken fjerning, og sakte lede tanken bakover og ut fra undersiden av F-150. Du trenger kanskje hjelper for dette.

5 Plukk tanken opp av jack og sett det til side. Pakk fille rundt tuppen av skrutrekkeren og plasser spissen på bensinpumpen holde flens. Trykk skrutrekkeren med gummihammer for å løsne ringen slik at du kan fjerne drivstoffpumpen. Sett pumpen inn i ny tank, med en ny o-ring.

6 Plasser den nye tanken på jack og rull den under F-150. Hev tank opp til du kan koble drivstoffslanger, ledninger sele og filler halsen. Hev tank hele veien og trekk deretter festestroppene tilbake på plass og sett festestroppen bolter.

7 Sett på påfyllings flens i motsatt av hvordan du fjernet den, hvis du trenger å fjerne det i det hele tatt.

Hint

  • Hvis du trenger å tømme gasstanken og F-150 vil ikke kjøre, kan du kjøpe en håndpumpe på din lokale auto deler butikken for å pumpe bensin ut av tanken og inn i en egnet beholder.
  • Arbeid aldri på en drivstoffsystemet mens du røyker eller rundt åpen ild.