Hvordan erstatte en frontlys pære i en Pontiac Bonneville

Hvis noen av lyspærer på din Pontiac Bonneville pauser eller brenner ut, bytt det så snart som mulig for å være trygg på veien. Dette er en reparasjon som noen uten mekanisk kompetanse kan fullføre i løpet av minutter. Disse instruksjonene gjelder ikke for modeller laget før 1992.

Bruksanvisning

1 Slå av din Bonneville motor og slå hodelykten bryteren til "OFF". Hvis du er parkert på en skrå flate, sett i nødbremsen for ekstra sikkerhet.

2 Åpne hetten med den primære og hjelpevifte utløserspakene.

3 Finn baksiden av frontlys forsamlingen i forkant av motorrommet.

4 Reach bak frontlys forsamlingen og finne den ødelagte pæren socket. Trykk på kontakten og slå den mot klokken for å fjerne det fra forsamlingen.

5 Slipp den elektriske kontakten fra baksiden av pære socket.

6 Trekk den gamle lyspæren rett ut av stikkontakten og kast den umiddelbart. Deretter grep den nye pæren ved sin plast base og nøye installere den i kontakten.

7 Sett den elektriske kontakten til kontakten og skru kontakten tilbake i frontlys forsamlingen. Test den nye pæren for å sikre at det fungerer før du lukker panseret.

Hint

  • Bruk et håndkle fuktet med rubbing alkohol for å rense den nye pæren glass hvis du ved et uhell berøre den med fingrene.