Hvordan erstatte en drivstoffpumpe på en Audi A4

Hvordan erstatte en drivstoffpumpe på en Audi A4


A4 er en entry-level luksuriøs bil selges av tyske bilprodusenten Audi. A4 ble først solgt i USA i 1994, og det fortsetter å være en populær og høyt rangert kjøretøy. Audi engineering team designet drivstoffsystemet ganske litt annerledes enn de fleste amerikanske biler; men med de riktige verktøyene, mekanisk sikkerhet og tålmodighet, kan du erstatte bensinpumpen.

Bruksanvisning

1 Sørg for at drivstoffmåleren viser en tredjedel fullt eller nedenfor før du begynner. Avlaste trykket fra drivstoffsystemet ved å fjerne drivstoffpumpen stafett i motoren sikringsskap (det vil merkes).

2 Ta av tanklokket og dra motoren rundt. La motoren gå på tomgang til drivstoffet i linjene går ut; motoren slås av når linjen er tom. Slå av tenningen.

3 Koble den negative batterikabelen med tang.

4 Åpne bagasjerommet og fjerne teppet og stammen gulv dekselet. Finn drivstofftanken tilgang rett bak bakre passasjersetet i midten. Fjern skruen fra dekselet.

5 Løft dekselet og bruke Audi verktøy # 3217 med pipenøkkel til å fjerne mutteren. Med mutteren fjernet, vil du få tilgang til drivstoffpumpen.

6 Label drivstoffpumpeslanger for input og output, du må være i stand til å skikkelig koble linjene til den nye bensinpumpen.

7 Bruk Audi verktøy # 3307 med pipenøkkel til å fjerne drivstoffpumpen. Litt slå drivstoffpumpen mot klokken for å låse den opp for fjerning. kobler nøye linjene, med pumpen pakket inn i et håndkle, for å minimere lekkasje. Fjern de elektriske kontaktene og plassere den gamle bensinpumpen i dreneringssumpen.

8 Bruk Audi verktøy # 3307 med pipenøkkel for å sette inn nye drivstoffpumpen. Slå pumpen klokken litt å låse, og deretter legge de elektriske kontakter og slangene.

9 Sett på drivstofftanken mutter dekslet med Audi verktøy # 3217 med momentnøkkel. Stram mutteren til 50 fot-pounds. Sett på stammen gulvet fôr og teppe, koble den negative batterikabelen og sett på tanklokket.

Hint

  • Kontakt din lokale Audi-forhandler for Audi verktøy # 3307 og # 3217. Du kan også sjekke med en auto deler butikken for å se om en tilsvarende ettermarkedet verktøyet er tilgjengelig.
  • Drivstoffsystemet er under intenst press; aldri omgå drivstoffpumpen eller linjer uten først å avlaste drivstoffsystemet.