Hvordan erstatte en drivstoffpumpe på en 1999 Nissan Maxima

Hvordan erstatte en drivstoffpumpe på en 1999 Nissan Maxima


Før du endrer drivstoffpumpen på en 1999 Nissan Maxima, sjekke noen små problemer først. Sjekk om sikringen er gått og endre drivstoffilteret. Disse trinnene er billig og tar liten tid. Hvis du har sjekket disse delene og bilen fortsatt får ingen gass, bytt drivstoffpumpen. Drivstoffpumpe for 1999 Nissan Maxima er ikke dyrt, men det er litt av et styr å komme til pumpen i bilen for å endre det.

Bruksanvisning

1 Kjøpe riktig drivstoffpumpen. Fortell selgeren på auto deler butikken merke, modell, år og annen relevant informasjon. 1999 Nissan Maxima har en 3,0-liters motor, hvis de spør.

2 Avlaste drivstofftrykket ved å slå av motoren over. Hvis bensinpumpen ikke fungerer, vil motoren brenne alt drivstoff i disponerer til det og dø. Koble den negative siden av batteriet for å unngå gnister gass røyk. Bilen er nå klar for drivstoffpumpe fjerning.

3 Fjern baksetet fra bilen. I midten av avsatsen baksetet hvilte på, vil du se en runde lokk med en låsering. Koble de to elektriske ledninger som er koblet til dette lokket og fjern begge drivstoffslanger.

4 Vri låseringen mot klokken for å løsne den. Du må kanskje sette skrutrekkeren mot en av håndtakene og slå det med en hammer for å få det til å begynne å snu. Fjern låseringen og trekk bensinpumpen montasje fra tanken.

5 Fjern drivstoffpumpen skjemaet bensinpumpen forsamlingen. Trekk ned og ut for å fjerne drivstoffpumpen fra holderen.

6 Sett pumpen med den nye. Kast O-ringen som tetter lokket og erstatte den med den nye som kom med bensinpumpen. Plasser pumpeenheten tilbake i tanken og stramme låseringen. Bruk skrutrekker og hammer for å stramme det opp. Hook opp de elektriske og drivstoff fører og erstatte baksetet.

Hint

  • Ikke røyk eller lage noen gnister når lokket er av og gass i tanken er utsatt.