Hvordan erstatte en drivstoffpumpe på en 1990 GMC lastebil

Hvordan erstatte en drivstoffpumpe på en 1990 GMC lastebil


Bytte bensinpumpe på en 1990 GMC lastebil er en utfordrende prosess som vil ta tålmodighet og krever oppmerksomhet på detaljer. Drivstofftanken må fjernes for å få tilgang til drivstoffpumpen så ekstrem forsiktighet er nødvendig. Sørg for at arbeidsområdet er fritt for gnister og er godt ventilert. Det anbefales at du har et brannslukningsapparat for hånden. Det er også nyttig å kjøpe en reparasjon manuell slik som Haynes for din lastebil. Du trenger minst 4 timer å fullføre dette prosjektet.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Samle de nødvendige verktøy og materialer og ha dem innen rekkevidde.

2 Koble fra den negative side av batteriet.

3 Hev bak på bilen og støtte det sikkert med jack stands.

4 Ta av tanklokket.

5 Fjern drivstoff fra drivstofftanken ved hjelp av en snylte kit og oppbevar den på et trygt område. Iført latex hansker og vernebriller anbefales når du arbeider på drivstofftanken.

6 Koble polklemmen fra drivstoffrøret nær bensintanken og separere filteret røret. Hvis dette er utilgjengelig på grunn av en drivstofftank skjold, fjerne den første fra bunnen av brennstofftanken.

7 Koble fra drivstoffpumpe selen kontaktene fra pumpen.

8 Koble fra drivstofftilførselen og returledninger.

9 Plasser en overføring jack under bensintanken og støtter tanken.

10 Fjern drivstofftank stropp bolter og fjerne stroppene. Senk jack og fjerne tanken fra kjøretøyet. Sørg for å plassere tanken i et trygt, godt ventilert sted vekk fra gnister og varme som bensindamp er svært brannfarlig.

11 Drivstoffpumpen / senderenheten er plassert inne i bensintanken. Slik åpner drivstofftanken, vil du trenge en messing punch til å trykke på låseringen mot klokken til tappene på linje med det innfelte området av drivstofftanken. Ikke bruk en stål punch, vil gnister føre til eksplosjon.

12 trekke forsiktig bensinpumpen senderenheten fra tanken. Brenselet spaken flyte inne i bensintanken er svært delikat så vær forsiktig for å unngå bumping det inn låseringen.

1. 3 Sjekk forseglingen rundt munnen av låseringmekanisme, hvis det viser tegn på skade, må du bytte den.

14 Bytt drivstoffpumpe med en ny en ved å sette det inn i drivstofftanken. Vri låseringen med urviseren til låse cam er fullt engasjert av feste kategoriene.

15 Plasser forsiktig drivstofftanken tilbake på overføring jack og løfte den på plass.

16 Bytt drivstofftanken stropper og fest med stroppen bolter drivstofftank.

17 Koble drivstofftilførselen og returledninger.

18 Koble til bensinpumpen selen kontaktene til pumpen.

19 Koble klemmen fra tank nær drivstofftanken og koble filteret røret. Hvis lastebilen har en drivstofftank skjold, erstatte den også.

20 refill nøye drivstofftanken med gass ved hjelp av hevert kit.

21 Sett på tanklokket.

22 fjerne bukker forsiktig og senke bilen ved hjelp av jack.

23 Koble til batteriet.

Hint

  • Les nøye gjennom trinnene i fremgangsmåten på forhånd for å sikre at du forstår hvilken rekkefølge hver forekommer. Sjekk med en manual for dreiemoment spesifikasjoner for kjøretøyet. Haynes og Chilton er to selskaper som tilbyr detaljerte reparasjonshåndbøker for hver kjøretøytype.
  • Mishandling drivstofftanken og drivstoff kan føre til brann og skade deg selv, din lastebil og ditt hjem. Sørg for å ta ekstrem forsiktighet. Hold arbeidsområdet rent, godt ventilert, og fri fra brann, gnister eller varme.