Hvordan erstatte en drivstoffpumpe i en Lincoln Navigator

The Lincoln Navigator har en elektrisk drivstoffpumpe, så du bør sikre at dets sikringer og releer jobber før den kontrolleres. Du må kanskje rengjøre eller erstatte bensinpumpen hvis drivstofftanken ikke er tom, men motoren din fremdeles har problemer med å få drivstoff. Chevy Cobalt kommer i en rekke stiler og trim nivåer som kan påvirke erstatningsbensinpumpen du velger.

Bruksanvisning

1 Bestem hvilke drivstoffpumpe din Lincoln Navigator trenger. Dette er ikke bare avhengig av merke og modell, men også motorstørrelse og type. Modeller bygget 1998-2007 har 5,4 L Triton eller InTech motor. Modeller laget etter 2007 har bare 5,4 l Triton motor.

2 Forbered kjøretøyet for bensinpumpen service. Slipp drivstoffsystemet og tømme tanken. Koble fra drivstofftanken skid plate (hvis den finnes) ved å fjerne fire muttere med en pipenøkkel.

3 Koble damprørene og drivstoffilteret utløpsrøret. Fjern damprøret fra fordamping utslipp støvutskiller. Støtt drivstofftanken med en hydraulisk jekk og fjern de to skruene som holder på støttetropper for drivstofftanken.

4 Fjern ventilasjonsrøret fra bensinpumpen og koble de elektriske kontaktene fra bensinpumpen og drivstoff trykkgiver. Senk bensintanken og fjerne drivstoff og damp rør fra bensinpumpen. Bruke verktøy 303-123 å fjerne drivstoffpumpen låseringen. Fjern drivstoffpumpen og kast O-ring tetning.

5 Installer den nye bensinpumpen hjelp av elementer som inngår i settet, spesielt O-ringen. Bruk en momentnøkkel til å stramme boltene for drivstofftank støttetropper til 35 fot. Lbs. og nøtter for drivstofftank beskyttelsesplater til 15 fot. lbs.