Hvordan erstatte en drivstoffilter i en 1998 Navigator

Hvordan erstatte en drivstoffilter i en 1998 Navigator


1998 Lincoln Navigator er en kompleks sport utility vehicle med mye luksus funksjoner. Trucken er kjent for sin store romslig interiør og kraftig motor. For å sikre at motoren yter maksimalt, endre drivstoff filter for å holde sediment og rusk ut av motoren. Den anbefalte intervallet for skifte ut filteret er 30.000 miles. Det nye filteret vil også bidra til å forbedre drivstofføkonomien samt ytelse.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret for å få tilgang til Schrader ventil. Schrader-ventil er plassert mot toppen av motoren og har en rød hette over den. Trekk den røde hetten av ventilen. Trykk på midten av ventilen med en flathodet skrutrekker for å frigjøre drivstofftrykket. Ha en fille hendig å rydde opp i eventuelle drivstoff som spruter ut av ventilen.

2 Koble den negative kabelen på batteriet med en linje skiftenøkkel. Den negative kabelen er den svarte kabelen.

3 Finn drivstoffilteret under førersiden bakdøren. Trace drivstoffledningen til en svart boks med et tilgangspanel.

4 Åpne tilgangspanelet mot førersiden ramme rail og panelet vil løsne. Dette vil utsette drivstoffilteret.

5 Skill tappene på verneklemmene på begge sider av filteret. Skyv beskyttelses klipp tilbake utsette beslag som holder drivstoffslangen til filteret.

6 Koble beslag på begge sider av filteret ved å plassere hurtigkoplingen verktøyet over enden av beslaget. Trekk verktøyet mot filteret å frigjøre beslag. Gjenta for den gjenværende siden.

7 Trekk filter bort fra lastebilen ved å dra den bort fra festebrakett. Erstatt med det nye filteret. Pass på at pilen på filteret peker mot fronten av lastebilen. Pilen angir drivstofftilførselen.

8 Skyv drivstoffslanger på filteret. Linjene vil låse en gang skjøvet på langt nok. Skyv beskyttelsesklipp om beslag til de låses på plass. Dette vil hindre at drivstoff linje fra uhell slipping av filteret.

9 Plasser tilgangspanelet tilbake over boksen. Sørg for at den er lukket.

10 Koble batteriet ved å feste den negative kabelen videre til batteriet. Stram med en linje skiftenøkkel for å feste kabelen til terminalen.

11 Vri tennings til "start" posisjon. La den stå i denne posisjonen i tre sekunder slik at bensinpumpen å prime selv. Drivstoffsystemet har samlet luft i drivstoffslanger. Når all luft er presset ut, vil lastebilen starte.

12 La lastebil på tomgang i fem minutter. Åpne tilgangspanelet for å observere filter for eventuelle lekkasjer.

Hint

  • Hurtigkoplingen verktøy kan skaffes til enhver automotive-deler butikken.
  • Vær forsiktig når du arbeider rundt bensin som det er svært giftig.