Hvordan erstatte en distributør cap

Hvordan erstatte en distributør cap


En av de enkleste delene av en bil tune up erstatter distributør cap og rotor. Jeg bare måtte erstatte min distributør, ikke bare hetten. Selve fordeleren er litt mer komplisert. Hvis du har en eldre bil som fortsatt har en distributør cap, er dette en ganske enkel oppgave.

Bruksanvisning

1

Først gå til auto sone eller forskudd auto; få lokket og rotoren for din bestemt merke og modell av bilen. Jeg antar dine tennplugger har blitt erstattet også.

2 Hvordan erstatte en distributør cap


Fordel Hetten kan være i nærheten av brannmuren eller en rekke områder, men det er lett å skille, fordi det vil ha fire, seks, åtte eller plugg ledninger festet, samt en ledning som skal til tennspolen. Jeg personlig liker å gjøre en ledning på en gang, kan du merke dem ved å sette bånd på dem nummerering den rekkefølgen de fyre i. Du har mest definitivt ikke ønsker å få disse ledningene blandet opp.

3 Hvordan erstatte en distributør cap


Som en god referanse Auto Zone har tonnevis av diagrammer for det aktuelle kjøretøyet. Det er den eneste gratis nettsted jeg har funnet med god informasjon. Så du har din nye plugg ledninger, distributør cap, og rotor. For å fjerne hetten distributøren, bør det være en skrue på hver side av hetten. Det kan også være et klipp som du skyver ned og slå. Bruk enten en skrutrekker, eller en tilpasset skiftenøkkel eller en muttertrekker, avhengig av størrelsen, og dine preferanser. Pass på å ikke miste disse skruene, noen ganger må du bruke dem.

4 Hvordan erstatte en distributør cap


Etter å ha løsnet lokket, veldig forsiktig dra opp på hetten for å frigjøre den, og hvis du har nok slakk i ledninger, kan du sette den til side. Hold ledninger festet. Du kan ta coil ledningen av, det er som regel korteste, og i midten, slik at du kan flytte cap ut av veien. Hvis du ser inne i den gamle distributøren vil du se kontaktene kan ha en karbon bygge opp, hemmer dette gnisten fra å være i stand til å reise på riktig måte gjennom kontaktene.

5 Hvordan erstatte en distributør cap


Nå hetten er av, neste du vil se rotoren, kan dette også skru av eller på; gruve i min 1988 Astro van trekker bare opp for å fjerne det. Rotorene de bruker nå er indeksert slik at du bare kan sette den på i riktig posisjon. Så du har satt den nye rotoren på plass, nå er det på tide å sette hetten på igjen. Jeg sterkt på om det har vært en stund siden din ledninger har blitt endret, for å erstatte dem når du endrer plugger. Som også er en av gangen. Jeg har alltid satt en bit av smøremiddel inne i ledningen på metallkontaktene; de selger på auto-sonen også, så ledningene er enkle å skifte ut. Når ledningene går på vil du føle deg, og hører et klikk, på denne måten vet du ledningen er helt sikret til pluggen.

Hint

  • Best å gjøre tune opp alt på en gang. Plugger, pluggledninger, rotor, og noen ganger også coChanging du cap og rotor kan øke kraften og drivstofføkonomi av bilen. Ikke glem oljeskift. Skyll din radiator, winterize, og oppsummere kjøretøyet. Ta vare på bilen din, og det vil ta vare på you.il.
  • Hoved advarselen er ikke å få plugg ledninger blandet opp.
  • Ikke stram distributør cap.