Hvordan erstatte en Coil Pack på en 1997 Aurora

Spolen pakken på en 1997 Oldsmobile Aurora refererer en bortkastet gnist-type tenning. En bortkastet gnist tenning gir en coil å avfyre ​​to sylindre samtidig. En sylinder vil være på strøm stoke og den motstående sylinder på eksosslag når tenn branner. Disse spoler sitte på toppen av en flat rektangulær tenning kontroll modul. Dette var innledningen til distributorless tenning alder.

Bruksanvisning

1 Løft panseret og se på toppen av passasjer-side ventildekselet. Spolen Pakken kan sees med tre spoler, som inneholder tennplugg ledninger. Marker tennplugg ledninger for fremtidig referanse til re-installere dem. Fjern ledningene.

2 Fjern den elektriske konnektoren i modulen under spolene. Legg merke til den har en bolt i midten av kontakten. Ta denne bolten ut med en 8 mm kontakten. Vær forsiktig hver gang kontakten blir fjernet eller installert så pinnene inne ikke bøye, deaktivere systemet.

3 Fjern boltene i spolen pakken braketten som fester den til motoren, ved hjelp av riktig socket. Løft spolen pakke av motoren og sette den ned på et flatt underlag. Fjern de to boltene i hver spole som fester den til tenningen kontrollmodulen, ved hjelp av en stikkontakt.

4 Løft hver spole opp tilstrekkelig til å få tilgang til bunnen av spolen. Fjern de to ledningene fra modulen til spolen, huske deres spesifikke orientering.

5 Erstatte en eller flere av spolene med denne prosessen og installere spolepakken i motsatt rekkefølge.