Hvordan erstatte en Chevrolet Impala Termostat

Utformet for å åpne når kjølevæsken har nådd 195 grader Fahrenheit, er det Ford Mercury termostaten et korrosjonsbestandig konstruksjon med en unik V-notch som måler mengden av kjølemiddel som trengs til enhver tid, slik at akkurat nok til å kontrollere temperaturen av den Impalas motoren. Dette forbedret design er laget av rustfritt stål og bygget for å tåle tung bruk. Skifte termostat Impala på jevnlig basis vil gi deg bedre drivstofføkonomi og redusere slitasje på motoren din.

Bruksanvisning

Hvordan erstatte en Chevrolet Impala Termostat

1 Fjern lokket fra toppen av radiatoren og finn termostathuset på slutten av radiatorslangen nær motorblokken. Plasser en renne pannen under radiatorene dreneringsplugg og løsne pluggen med en skrunøkkel slik at kjølevæske å renne til det er under nivået av termostathuset, deretter lukker dreneringspluggen med skiftenøkkelen.

2 Løsne termostathuset ved siden av motorblokken ved å løsne boltene med en pipenøkkel. Koble termostaten fra innsiden av huset og sette den gamle termostaten til side.

3 Rengjør overflaten av termostathuset og ansiktet til motorblokken hvor huset festes med en Emery klut for å fjerne eventuelle gjenværende pakningsmateriale. Spre et lag med pakning segl på forsiden av termostathuset og plassere den nye termostaten på toppen av huset med fjær vendt utover.

4 Sett termostathuset til motorblokken med boltene og fyll på radiator med kjølevæske. Når radiatoren er full, setter hetten tilbake på radiatoren og fjern renne pannen fra under radiatoren.

5 Slå motoren av og la den gå i ca 5 minutter for å bekrefte at termostaten fungerer som den skal. Når du er fornøyd slå av motoren. Kast den tappes kjølevæske ved å ta den til din lokale gjenvinningsstasjon eller bildeler.

Hint

  • La motoren kjøle seg ned før du forsøker å gjøre noen reparasjoner på motoren.