Hvordan erstatte en bakre lageret på en 2003 BMW 325i

BMW 325i er en utøvende bil som har blitt produsert siden 1975. BMW 3-serien er den mest solgte bilen i BMW-serien. Den 3-serien er fortsatt den mest solgte bilen i sin klasse i USA. For å sikre at hjulene bevege seg fritt og at bremsing er på sitt beste ytelse, holde bakre hjullager i best mulig stand. Hvis de blir skadet at de må skiftes ut.

Bruksanvisning

1 Parkere BMW på et plant underlag og slå av motoren. Flytt bilen jack under din BMW. Plasser den i nærheten av bakhjulet. Hev bilen opp fra bakken. Plasser en jack stå under rammen av BMW og senke bilen på stativet. Dette vil virke som en ekstra sikkerhetsfunksjon dersom jekken mislykkes i å understøtte kjøretøyet.

2 Fjern lug nuts fra bakhjulet ved hjelp av en hjulnøkkel til å skru mutterne mot klokken. Plasser nøtter til den ene siden og trekk hjulet av akselen.

3 Flytt en trekloss på den side av akselen. Bruk en fastnøkkel til å fjerne boltene som

er festet til bremsekalippernes. Løft bremsekalippernes av hjulnavet og flytte den på trekloss. Plassere bremsekalippernes på treklossen vil forhindre skade på bremselinje koblet til caliper.

4 Fjern festemutteren som holder hjulnavet på plass. Trekk navet ut av BMW og plassere i et arbeidsområde. Hvis du har problemer med å ta den, bruker en treklubbe å banke det er gratis. Fjern lagrene fra navet.

5 Rull lagrene over en glatt overflate. Hvis noen hull eller merker er til stede, kast dem eller ta dem til din lokale skrap verftet som skal resirkuleres. Plasser de nye hjullager inn i hjulnavet. Sett på hjulenheten ved å følge trinn 1 til 4 i revers. Gjenta hele prosedyren på den andre bakhjul.