Hvordan erstatte en Alltel mobiltelefon uten kontrakt

Vanligvis, for å få en god pris på en Alltel mobiltelefon du må registrere en ett- eller to-års kontrakt. Hvis noe skjer med Alltel mobiltelefon før kontrakten er opp og du må erstatte Alltel mobiltelefon, så har du noen forskjellige alternativer. Skifte ut en Alltel mobiltelefon uten kontrakt kan være litt vanskelig og kostnadene kan variere avhengig av hvilken metode du velger å erstatte din mobiltelefon.

Bruksanvisning

1 Kjøp fra en telefon en Alltel butikken. Hvis du trenger å bytte ut Alltel mobiltelefon uten en kontakt du kan kjøpe en Alltel mobiltelefon fra en Alltel butikken uten en kontrakt. Men dette er den dyreste måten å erstatte en Alltel telefon uten kontrakt. Alltel vil belaste full utsalgspris på telefonen hvis du kjøper den uten kontrakt.

2 Spør en venn. Hvis du har noen venner som nå er Alltel kunder eller pleide å være Alltel kunder, kan de ha en ekstra Alltel mobiltelefon som du kan kjøpe, bytte for eller ha gratis. Mange ganger folk holde gamle mobiltelefoner, og vil være villig til å gi det til deg gratis eller for en liten kostnad. Deretter kan du bruke den til å erstatte Alltel mobiltelefon uten en kontrakt.

3 Se på Craigslist. Hvis du går til Craigslist nettsted (se Ressurser) kan du se etter folk som prøver å selge nye og brukte Alltel mobiltelefoner. Når du finner noen som prøver å kvitte seg med en Alltel mobiltelefon, kan du kjøpe det fra dem og bruke den til å erstatte din mobiltelefon.

4 Se på nettauksjoner. Et flott sted å kjøpe nye og brukte Alltel mobiltelefoner til en lav kostnad er på auksjon nettsteder som eBay.

5 Se etter noen å gi bort en Alltel mobiltelefon på Freecycle. Folk gi bort gratis ting hver dag på Freecycle nettsted (se Ressurser). Gå til Freecycle nettsiden og bla gjennom området for å se om noen gir bort en Alltel mobiltelefon.