Hvordan erstatte en 2007 Chevy Cobalt oljefilter

Hvordan erstatte en 2007 Chevy Cobalt oljefilter


I motsetning til konvensjonelle beholderen stil oljefilter, mange GM biler begynte å bruke kassett filtre i slutten av 1990 i et forsøk på å minimere skadelige avfall. 2007 Chevy Cobalt vedtok patronfilter fra sin forgjenger, Chevy Cavalier. Denne stilen av filteret bruker en beholderformet hus som fungerer som en permanent plassering av filteret, slik at alt er erstattet er papirfilteret innsiden. For å skifte filter på en Chevy Cobalt, er en spesiell grunt socket nødvendig på grunn av begrenset plass til å få tilgang til oljefilterhuset cap.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på 2007 Chevy Cobalt og ta av oljepåfyllingslokket.

2 Ta av toppmotordekselet ved å løfte det opp og unseating de to bakre låsepinnene. Den oljefilterhuset vil nå bli avslørt foran midten av motorrommet.

3 Fest en utvidelse av oljefilter kontakten og deretter koble dem til skralle.

4 Plasser kontakten på den store sekskant delen av oljefilterhuset cap.

5 Vri skralle mot klokken for å skru av oljefilterhuset cap.

6 Fjern oljefilterlokket pakning med en liten hekta hakke. Utskiftningen filter vil gi en ny pakning i boksen. Plasser den nye pakningen på oljefilteret cap.

7 Ta på gummihansker.

8 Fjern oljefilteret fra oljefilterhuset ved å løfte den rett opp.

9 Plasser en butikk fille under oljefilteret slik olje ikke dryppe ned i motorrommet eller på noen malte overflater. Kast filteret.

10 Sett inn det nye filteret inn i oljefilterhuset med den lille utstikkende stempel i nedre posisjon. Trykk nedover på filteret så pakningen på stempelet sitter på plass.

11 Sett på oljefilterhuset lokket og skru den med skralle, forlengelse og socket. Vær forsiktig så du ikke over-stramme hetten som er laget av plast og kan lett bli skadet.

Hint

  • Skifte oljefilter i 2007 Chevy Cobalt bør bare gjøres etter at oljen er tappet fra bunnpannen, bunnpannen pluggen erstattes og strammet og bilen ned på bakken med en heis eller en jekk og bukker. Tappe olje første vil også hjelpe drenere gammel olje fra oljefilterhuset.