Hvordan erstatte en 2006 Toyota 4Runner Gas Filler Neck

Gassen filler halsen på Toyota 4Runner er en lang metall rør som gassen strømmer inn når du fyller tanken, kjører fra påfyllingshullet til tanken. Denne komponenten skal vare i det uendelige, men hvis det lekker eller er skadet i det hele tatt, må du bytte den. Denne modellen er litt lettere å fjerne enn andre, da det ikke er montert til flensen med skruer. Men dette er fortsatt en vanskelig operasjon, og du bør snakke med din mekaniker før du begynner.

Bruksanvisning

fjerning

1 Åpne tankdekselet på siden av lastebilen og skru av lokket. Fjern bensinpumpen stafett fra motorrommet sikringsboksen og deretter kjøre motoren til den boder å avlaste drivstofftrykket.

2 Løft den bakre enden av kjøretøyet og støtte den på bukker.

3 Løsne slangeklemmen koble filler halsen på den fleksible slangen på tanken, med en skrutrekker. Trekk av den tynne slangen fra filler halsen sin ventilasjonsrør.

4 Fjern festeskruene for filler halsen med en fastnøkkel; det bør være i det minste en skrue hvor halsen bøyer bort fra tanken mot karosseriet og en annen hvor den dukker opp mot hetten.

5 Lavere og bære påfyllingshalsen ut av kjøretøyet. Sørg for at du ta tak i gummistøvel i mellom slutten av halsen og flensen for tanklokket.

Installasjon

6 Koble gasspåfyllingen i posisjon inne i kjøretøyet, slik at gummislangen er mellom den fremre ende av halsen og fyllstoffet flens på innsiden. Monter halsen på plass med festeskruene.

7 Koble drivstofftanken fleksible slangen til påfyllingsstussen med slangeklemme, og koble ventilasjonsrøret til den tynne slangen på tanken.

8 Senk bilen av bukker.