Hvordan erstatte en 2005 Toyota 4Runner bremselys

Toyota lanserte sin pickup-basert verktøy kjøretøy, 4Runner, i 1985 årsmodell. Som 4Runner alderen, ble det en mer raffinert og komfortabel SUV. Innen 2005 modell år ble 4Runner helt atskilt fra alle Toyota pickup og var en high-end SUV. 2005 4Runner inkludert glatt kropp-linjer, langstrakte og vinklede frontlykter, samt vertikale baklysene som pakket delvis rundt kvartalet panel. Skifte bremse lyspære i disse baklys forsamlinger involvert fjerne et lite tilgang panel i bagasjerommet.

Bruksanvisning

1 Åpne 4Runner bakre luke og finn tilgangspanelet nær bak eller sidekledningen i bagasjerommet.

2 Sett bladet på en flat skrutrekker under den øvre delen av tilgangspanelet på siden av 4Runner med utbrente bremselys. Lirk tilgangspanelet fra bagasjeområdet sidekledningen.

3 Se bak panelet, mot baksiden av 4Runner og finne de tre settene med ledninger og stikkontakter er koblet til baksiden av baklys forsamlingen.

4 Grab den nederste kontakten på baklys forsamlingen - det baklys socket - og vri den mot klokken for å låse den opp. Trekk kontakten og pære ut av baklys montering og ut gjennom tilgangspanelet.

5 Ta tak i den utbrente pæren og trekk den ut av sokkelen med en liten wiggling bevegelse. Ta en ny 7443 baklys pære med en ren, lofri klut, og trykk den inn i kontakten. Ikke ta på lyspæren med bare hendene, som oljer fra hendene kan føre til for tidlig pære svikt.

6 Sett i kontakten og ny pære inn i baksiden av baklys montering og vri den med klokken for å låse den på plass.

7 Sett tappene på bunnen av tilgangspanelet inn i sporene i lastesiden trim og trykk på toppen av panelet til den sitter på plass.

8 Lukk 4runner bakre luke.