Hvordan erstatte en 2001 Pontiac Grand Prix Ignition Switch

Hvordan erstatte en 2001 Pontiac Grand Prix Ignition Switch


Tenningsbryteren i 2001 Pontiac Grand Prix blir brukt til å starte bilen. Hvis Grand Prix ikke starter, og du har sjekket både starteren og dynamoen, den sannsynlige problemet er en feil tenningslåsen. Du vil finne bryteren i rattstammen hvis du ønsker å bytte den selv.

Bruksanvisning

1 Åpne opp Grand Prix hette og finn batteriet. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne klemmen bolt fra den negative batteripolen. Løft den negative kabelen fra terminalen.

2 Løft på rattet fra rattet. Løft tappene rundt kanten av hjulet vekk fra sine kontakter for å ta av dekselet. Hvis du sliter med å gjøre det med hånden din, kan du bruke en liten flat skrutrekker til forsiktig lirke den av.

3 Fjern de to skruene som er festet til rattstammen ermet med en stjerneskrutrekker. Skyv hylsen fra rattstammen. Finn tenningslåsen. Bruk skiftenøkkel for å fjerne festeboltene fra bryteren.

4 Plasser nøkkelen i tenningen og flytte den til låst posisjon. Dette vil gi deg tilgang til låsepinnen. Løsne låsepinnen med en liten skrutrekker og fjerne både tenningsbryteren og låsesylinderen fra rattstammen.

5 Koble låsetappen som forbinder låsesylinderen og tenningslåsen. Fest den nye tenningsbryteren til låsesylinderen. Trykk dem sammen til de låses på plass. Sett tenningslåsen og låsesylinderen til kjøretøyet ved å følge fremgangsmåten i motsatt. Fest den negative kabelen tilbake på terminalen. Slå på motoren for å sørge for at de nye bryter verk.